Vind je ideale vakantie
Waar wil je heen?
Wanneer wil je weg?
Met wie reis je?
Kamer 1:
Voeg extra kamer toe
Toon resultaten  (203)  Uitgebreid zoeken
Je hebt X recente zoekopdrachten »
Je recente zoekopdrachten

Zomervakantie 2017

Vertrouw je het weer in Nederland niet en wil je in de zomervakantie 2017 naar een zonnige bestemming? Neckermann heeft een uitgebreid aanbod zonvakanties die geboekt kunnen worden voor de zomervakantie.

Zomervakantie 2017 is een mooie gelegenheid om er lekker tussenuit te gaan. Een week genieten van zon, zee en strand. Neckermann heeft voor jou de beste zonvakanties voor deze vakantieperiode voor jou geselecteerd. Er zijn genoeg bestemmingen waar je nog echt lekker weer hebt en het gevoel van de zomer weer kunt herbeleven.

Griekenland ligt in het zuiden van Europa en is al lange tijd een populair reisdoel voor toeristen. Het land is geliefd om zijn mooie zandstranden, rijke culturele verleden, historische bezienswaardigheden en gemoedelijke sfeer. Spanje ligt in het zuiden van Europa en is een vakantieland bij uitstek. De aangename temperaturen, talloze zandstranden, veelzijdige natuur en rijke culturele historie zorgen ervoor dat het land voor ieder wat wils heeft. Een vakantie in Kroatië staat in het teken van zon, zee, strand en natuur. Het land wordt niet voor niets ‘parel van de Adriatische Zee’ genoemd.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties in de zomervakantie en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod

Zomervakantie 2017:
Basisonderwijs & Voortgezet onderwijs

  • Regio noord: 22 jul 2017 t/m 3 sep 2017
  • Regio midden: 8 jul 2017 t/m 20 aug 2017
  • Regio zuid: 15 jul 2017 t/m 27 aug 2017