Vind je ideale vakantie
Waar wil je heen?
Wanneer wil je weg?
Met wie reis je?
Kamer 1:
Voeg extra kamer toe
Toon resultaten  (715)  Uitgebreid zoeken

Huurcategorieën

Er zijn verschillende materialen te huren. Van materiaal voor beginnende wintersporters, tot aan materiaal voor de gevorderde wintersporters. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende categorieën.

Skimateriaal

Pakket: Ski's, schoenen en stokken of snowboard en schoenen.

Excellence

Topkwaliteit (dit seizoen aangekocht) voor topskiërs.

Sensation

Zeer degelijk materiaal (maximaal 2 jaar oud) voor skiërs of snowboarders van gemiddeld tot ervaren niveau.

Evolution

Ski’s en snowboards (maximaal 2 jaar oud) voor beginnende en opgroeiende skiërs of snowboarders.

Eco

Ski’s die 2 jaar gebruikt zijn en geschikt zijn voor skiërs van alle niveau’s.

Skimateriaal kinderen

Pakket: Ski's, schoenen en stokken, of snowboard en schoenen .

Junior/Espoir

Ski's of snowboard geschikt voor beginnende skiër t/m gevorderde skiër.

Champion

Ski's of snowboard geschikt voor gevorderde skiër t/m topskiër.

MiniKid

Ski's voor kinderen van 2 t/m 5 jaar.

Alleen ski of snowboard

Je ontvangt ongeveer 25% korting op huur van ski’s of snowboard zonder schoenen in Frankrijk en Oostenrijk. In Zwitserland geldt een korting van 20% tot 30%. Type: Excellence only: R, Sensation only: J, Evolution only: H, Eco only: G, Junior Ski only: L, Junior snowboard only: K, Minikid only ski: N, Champion only: K, Espoir only: L, Helm: P.

Snowboard in plaats van ski's

Wil je ter plaatse een snowboard in plaats van het gehuurde skimateriaal, dan betaal je hiervoor een toeslag ter plaatse.

100% kinderkorting

Gratis skimateriaal voor 1 per betalende volwassene
-Frankrijk/Oostenrijk: 1 kind t/m 14 jaar gratis (behalve periode 24/12-7/1/2017, 4/2-4/3/2017 t/m 12 jaar.
-Zwitserland: 1 kind t/m 11 jaar gratis.

Het betreft hier dan ski-/snowboardmateriaal uit de categorie Evolution / Sensation / Excellence. Indien je kind in aanmerking komt voor gratis skimateriaal (per betalende volwassene) dan moet je nogmaals hetzelfde skimateriaal boeken met vermelding van de leeftijd van het kind. Bijv. vader boekt skipakket Evolution vanaf 14 jaar, dan moet dit dus 2 keer geboekt worden: 1 pakket voor de volwassene en 1 pakket voor het kind (met vermelding van de leeftijd van het kind). Alleen op die manier krijgt men het gratis skimateriaal bestemd voor kinderen. Alleen voor betalende kinderen moet het materiaal van de kinderen direct geboekt worden (junior ski/ snowboard, mini kid, champion, espoir of mini kid).

Prijzen in Frankrijk

Klik hier om de prijzen te bekijken voor de huur van Ski benodigdheden in Frankrijk

Prijzen in Oostenrijk

Klik hier om de prijzen te bekijken voor de huur van Ski benodigdheden in Oostenrijk

Prijzen in Zwitserland

Klik hier om de prijzen te bekijken voor de huur van Ski benodigdheden in Andorra, Zwitserland, Italië & DuitslandHoe te boeken?

Telefonisch: De pakketten kun je bijboeken door contact op te nemen via 0900-555 0555 (€1 per gesprek exclusief je gebruikelijke belkosten), waar onze collega's de door jou gekozen SkiSet pakketten toe kunnen voegen aan je boeking.

Online bij Neckermann: Na het kiezen van je accommodatie en invullen van basisgegevens kom je in stap 2 van de boeking. Daar kun je direct per reiziger aangeven van welk SkiSet pakket je gebruik wilt maken. Zo boek je in een keer je verblijf en skimateriaal: lekker makkelijk!

Online bij SkiSet: De pakketten kun je boeken op de site van Skiset via deze link, waar je alleen de juiste plaats, winkel en datum en duur van je huur hoeft te selecteren.