Wintersport Ischgl, Oostenrijk: de beste vakanties en aanbiedingen

 • Wintersport Oostenrijk
  Wintersporten in Ischgl, Oostenrijk
 • Wintersport Oostenrijk
  Wintersporten in Tirol, Oostenrijk
 • Wintersport Oostenrijk
  Wintersporten in Oostenrijk

Bekijk het aanbod in Ischgl

Op wintersport naar Ischgl

Genieten van een wintersport Ischgl? Neckermann is een specialist in het organiseren van wintersportvakanties in Ischglen dankzij onze jarenlange ervaring ben je altijd verzekerd van een goed georganiseerde skivakantie tegen de scherpste prijs!

Ischgl is een prachtige plaats in Tirol. Dit gebied biedt iedere wintersportliefhebber de mogelijkheid om zich uit te leven op de pistes. Van beginners tot gevorderden en zelfs freestylers: niemand zal zich vervelen op wintersport in Ischgl. Ook de après ski gelegenheden maken deze stad zeer aantrekkelijk. Twijfel niet langer en boek nu!

Ischgl

Ischgl is met ruim 235 kilometer aan pistes een fantastische bestemming voor jouw wintersportvakantie. Het skigebied Silvretta Arena is uitstekend voor de gevorderde wintersporter. Met de uitstekende liftfaciliteiten in het skigebied is het ook heel goed mogelijk om naar de vlakkere pistes uit te wijken. Een deel van het skigebied ligt in Zwitserland en dus is het zelfs mogelijk de grens over te gaan. Door de hoge ligging van het gebied heeft het een sneeuwzekerheid van eind november tot begin mei! De hotels in Ischgl zijn vrij nieuw en daarom ook modern. Van après ski tot prachtige pistes: Ischgl heeft het allemaal!

Met Neckermann naar Ischgl

De beste wintersport naar Ischgl boek je bij Neckermann. Neckermann heeft een breed aanbod in uitstekende accommodaties tegen voordelige prijzen. Wacht niet langer, bekijk het aanbod en boek je vakantie naar Ischgl! 

Tijdens een wintersport van Neckermann heb je sneeuwpret op elk moment van de dag.

 • Ruim aanbod in populaire wintersportplaatsen
 • Goed verzorgd, scherp geprijsd
 • Dé wintersport Ischgl specialist
 • Met andere woorden: een onvergetelijke wintersport Ischgl boek je bij Neckermann!

Bekijk het aanbod in Ischgl

Populairste wintersportlanden

Wintersport Oostenrijk
Wintersport Frankrijk
Wintersport Italië
Wintersport Zwitserland
Wintersport Tsjechië
Wintersport Duitsland

Bestemmingen