Wintersport Flachau, Oostenrijk: de beste vakanties en aanbiedingen

 • Wintersport Oostenrijk
  Wintersporten in Flachau, Oostenrijk
 • Wintersport Oostenrijk
  Wintersporten in Oostenrijk
 • Wintersport Winterberg
  Wintersporten in Salzburgerland, OostenrijkBekijk het aanbod in Flachau

Op wintersport naar Flachau

Genieten van een wintersport Flachau? Neckermann is een specialist in het organiseren van wintersportvakanties in Flachau en dankzij onze jarenlange ervaring ben je altijd verzekerd van een goed georganiseerde skivakantie tegen de scherpste prijs!

Op wintersport in Flachau ben je verzekerd van een geweldige bestemming in het populaire Salzburgerland! Het levendige wintersport dorpje ligt centraal in het enorme skigebied Ski Amadé in Oostenrijk en beschikt over meer dan 800 kilometer aan pistes. Door de vele pistes en de vele activiteiten is Flachau een wintersportgebied dat geschikt is voor vele soorten wintersporters. Flachau staat bekend om de vele skiwedstrijden die hier georganiseerd worden en is daarom een populaire wintersportbestemming voor gevorderde skiërs.

Flachau

Families met kinderen zullen het zeker naar hun zin hebben op wintersport Flachau, dankzij het uitgebreide aanbod aan sport activiteiten. Je hebt de gelegenheid om skilessen te volgen met het hele gezin, of de kinderen apart mee te laten doen aan een speciaal kinderprogramma. De skischolen zijn goed ingesteld op toeristen en hebben vaak Nederlandssprekende instructeurs en personeel. Wintersport Flachau heeft een klein, gezellig centrum waar vele winkels, bars, restaurants en toeristische winkeltjes te vinden zijn en door de gemoedelijke sfeer is Flachau aantrekkelijk voor jong en oud!

Met Neckermann naar Flachau

De beste wintersportvakantie naar Flachau boek je bij Neckermann. Neckermann heeft een breed aanbod in uitstekende accommodaties tegen voordelige prijzen. Wacht niet langer, bekijk het aanbod en boek je vakantie naar Flachau!

Tijdens een wintersport van Neckermann heb je sneeuwpret op elk moment van de dag.

 • Ruim aanbod in populaire wintersportplaatsen
 • Goed verzorgd, scherp geprijsd
 • Dé wintersport Flachau specialist
 • Met andere woorden: een onvergetelijke wintersport Flachau boek je bij Neckermann!

Bekijk het aanbod in Flachau

Populairste wintersportlanden

Wintersport Oostenrijk
Wintersport Frankrijk
Wintersport Italië
Wintersport Zwitserland
Wintersport Tsjechië
Wintersport Duitsland

Bestemmingen