Wintersport Fiss

Skiën in de Fiss, gegarandeerd wintersportplezier!

Wintersport naar Fiss is ideaal voor het hele gezin, want het dorp is zeer kindvriendelijk en er is echt niemand die zich hier zal vervelen. Het gebied ligt in Serfaus-Fiss-Ladis en zowel de beginnende als de gevorderde skiër of snowboarder vermaakt zich hier uitstekend. Het gebied is zeer geschikt als familiebestemming en is ook nog eens een goede wintersportbestemming voor de après-skiliefhebber. Wintersport Fiss stelt niemand teleur!

Fiss

Op wintersport Fiss voelt iedereen zich thuis. De pistes zijn afwisselend, waardoor het aantrekkelijk is voor beginner en gevorderde. Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in après ski begint deze ’s middags al en gaat door tot diep in de nacht. In de cafés van Fiss is het altijd zeer gezellig. De liefhebbers van een lange wandeling mogen in Fiss niet klagen, want het gebied heeft maar liefst 100 kilometer aan wandelroutes. Ook langlaufers zullen zich uitstekend vermaken. Zo is er onder andere de Wanderloipie Fisser Alm: een zware route van maar liefst 26 kilometer. Daarnaast zijn de faciliteiten voor kinderen zeer uitgebreid. Wintersport Fiss is voor iedereen!

Met Neckermann naar Fiss

De beste wintersportvakantie naar Fiss boek je bij Neckermann. Neckermann heeft een breed aanbod in uitstekende accommodaties tegen voordelige prijzen. Wacht niet langer, bekijk het aanbod en boek je vakantie naar Fiss!

Tijdens een wintersport van Neckermann heb je sneeuwpret op elk moment van de dag.

  • Ruim aanbod in populaire wintersportplaatsen
  • Goed verzorgd, scherp geprijsd
  • Dé wintersport Fiss specialist