Wintersport Ellmau

Skiën in de Ellmau, gegarandeerd wintersportplezier!

Het Oostenrijke wintersport dorpje Ellmau ligt in het wintersportgebied Tirol. Ellmau is zeer geschikt voor een wintersport vakantie en ontvangt in de wintersport periodes elk jaar weer vele toeristen. Er is veel te doen in dit prachtige gebied, dus vervelen is er zeker niet bij op wintersport in Ellmau!

Ellmau

Skiën in Ellmau is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Ook de kleintjes kunnen skilessen volgen en oefenen in de oefenweides. In het dorpje hangt een gemoedelijke sfeer en de apres-ski gelegenheden zijn zeer gevarieerd en uitgebreid. Zo zijn er naast de vele restaurant en cafés ook nog een theater, bioscoop en discotheken te vinden. Voor de wandelliefhebber is er zo'n 55 kilometer aan wandelpaden beschikbaar en kun je naast het wintersporten ook nog lekker genieten in een welnesscentre en gebruik maken van de openbare zwembaden. Tijdens je wintersport in Ellmau verveel je jezelf geen seconde.

Met Neckermann naar Ellmau

De beste wintersportvakantie naar Ellmau boek je bij Neckermann. Neckermann heeft een breed aanbod in uitstekende accommodaties tegen voordelige prijzen. Wacht niet langer, bekijk het aanbod en boek je vakantie naar Ellmau!

Tijdens een wintersport van Neckermann heb je sneeuwpret op elk moment van de dag.

  • Ruim aanbod in populaire wintersportplaatsen
  • Goed verzorgd, scherp geprijsd
  • Dé wintersport Ellmau specialist