Wintersport Berwang

Skiën in de Berwang, gegarandeerd wintersportplezier!

Als je op zoek bent naar een rustige wintersportvakantie is op wintersport naar Berwang een uitstekende oplossing. Deze plaats is gelegen in het Oostenrijkse Tirol en is uitermate geschikt voor een ieder die niet van plan is tot diep in de nacht te feesten, maar naast het wintersporten juist even wil relaxen en met het gezin wat leuks willen doen. Een skischool voor kinderen ontbreekt dan ook zeker niet in Berwang: Bobo’s Kinder Club. Berwang is de familiebestemming bij uitstek!

Berwang

Wintersport in Berwang is zeer geschikt voor beginnende wintersporters en daarnaast is het gebied zeer kindvriendelijk. Je hoeft ook niet kilometers te sjouwen met je skispullen, want je kunt in Berwang skiën of snowboarden tot aan de voordeur. Naast skiën en snowboarden is het in Berwang heel goed mogelijk om een wandeling te maken door het prachtige landschap van het gebied en mogen de langlaufers in Berwang ook zeker niet klagen! Na de dag doorgebracht te hebben op de pistes zijn er genoeg restaurants waar heerlijk gegeten kan worden. Geniet met het gezin op wintersport in Berwang!

Met Neckermann naar Berwang

De beste wintersportvakantie naar Berwang boek je bij Neckermann. Neckermann heeft een breed aanbod in uitstekende accommodaties tegen voordelige prijzen. Wacht niet langer, bekijk het aanbod en boek je vakantie naar Berwang!

Tijdens een wintersport van Neckermann heb je sneeuwpret op elk moment van de dag.

  • Ruim aanbod in populaire wintersportplaatsen
  • Goed verzorgd, scherp geprijsd
  • Dé wintersport Berwang specialist