Costa Adeje

Playa de Americas

Vliegvakantie Tenerife

Voordelig op vakantie naar Tenerife doe je bij Neckermann!

Een vliegvakantie Tenerife is een vakantie om naar uit te kijken. Tenerife is met 2.057 vierkante kilometer het grootste eiland van de Canarische Eilanden en dé bestemming voor een onbezorgde, gezellige en veelzijdige vakantie. Tenerife is als eiland erg in trek bij zonaanbidders, watersporters, jongeren en natuurliefhebbers. Kortom: boek uw vliegvakantie naar Tenerife Bij Neckermann en geniet van alles dat het mooie Canarische eiland te bieden heeft.

Tenerife

Tenerife is een prachtig vulkanisch eiland met mooie authentieke dorpjes en een prachtige natuur. Zo heeft het eiland de grootste berg / vulkaan van Spanje. De Teide is 3718 meter hoog en is te beklimmen of te bereiken met de kabelbaan. De prachtige stranden met zwart vulkaanzand en kristalhelder water trekken jaarlijks vele toeristen die genieten van de zon en het heerlijke klimaat. Verder staat Tenerife bekend om zijn gezellige terrasjes, lekkere eten, shoppen en het uitgaansleven. Hierdoor is een vliegvakantie Tenerife populair bij jong en oud!

Met Neckermann naar Tenerife

Neckermann heeft al jaren het meest uitgebreide aanbod aan vliegvakanties naar Tenerife. Met deze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties en onze lokale kennis over Tenerife, bent u verzekerd van de beste vakantie tegen de beste prijs.

Boek een voordelige vliegvakantie Tenerife en geniet van een onbezorgde vakantie!
  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vliegvakanties
  • Al jaren uw betrouwbare vliegvakantie Tenerife partner
  • Specialist in korte en lange vliegvakanties

Andere populaire vliegvakanties naar de Canarische Eilanden: