Kreta

Kos

Rhodos

Samos

Vliegvakantie Griekenland

Een goedkope vliegvakantie Griekenland boek je bij Neckermann!

Genieten van een ontspannen Vliegvakantie? Griekenland is dan ideaal.. het land heeft vele gezichten en bestaat uit het vasteland en ontelbare kleine en grotere eilanden. Vooral de eilanden Kos, Kreta en Rhodos zijn erg populair. Wie kent de plaatjes niet van witte huisjes met blauwe luiken en een stel katten slapend in de zon? Boek daarom snel uw vliegvakantie Griekenland bij Neckermann!

Vakantie Griekenland

Een vliegvakantie Griekenland staat in het teken van eeuwenoude cultuur, prachtige natuur, mooie stranden, schilderachtige (vissers)dorpjes en schitterende baaien. Tussen de eilanden zijn er veel verschillen en elk eiland heeft zo zijn eigen karakter. Zo zijn Corfu, Zakynthos, Lesbos en Samos zeer bergachtig en groen, terwijl Kos en Rhodos vlak zijn en veel meer toeristen trekken. Kreta is het grootste eiland van Griekenland en tevens het meest populair. Hier is er voor ieder type vakantieganger wel een passende plaats en accommodatie te vinden. Chios, Mykonos, Santorini, Paros en Naxos zijn juist weer kleinschaligere eilanden en weinig ontdekt, dus nog echt authentiek. Naast mooie stranden en natuur, heeft Griekenland ook een zeer overheerlijke keuken! Niet voor niets mag feta alleen feta genoemd worden als het uit Griekenland komt! Probeer de typisch Griekse hapjes, meze genoemd, in één van de vele taverna's die Griekenland rijk is en proef de verse vis die 's ochtends gevangen. Vergeet er geen typisch glaasje Griekse ouzo bij te drinken, YAMAS!

Met Neckermann naar Griekenland

Neckermann heeft jarenlange ervaring in het organiseren van een goedkope vliegvakantie naar Griekenland. Hierdoor bieden wij de mooiste hotels, appartementen en bungalows op de beste locaties. Onze accommodaties zijn geselecteerd op voorzieningen, ligging, gastvrijheid en kindvriendelijkheid. Voor de échte Griekenland-liefhebber hebben we enkele bijzondere, authentieke en kleinschalige accommodaties uitgezocht, welke het charme label hebben gekregen. Hier verblijft u tussen de lokale bevolking en zult u de échte Griekse sfeer en gastvrijheid beleven.Bekijk ons uitgebreide aanbod en boek en geniet van een onbezorgde vliegvakantie Griekenland!

Boek een voordelige vliegvakantie Griekenland en geniet van uw droomvakantie!

  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vliegvakanties
  • Al jaren uw betrouwbare vliegvakantie Griekenland partner
  • Specialist in korte en lange vliegvakanties