Sharm el Sheikh

Hurghada

Vliegvakantie Egypte

Cultuur, zon en ontspanning in Egypte!

Een vliegvakantie Egypte is meer dan alleen zon, zee en strand. Egypte heeft dankzij haar fantastische klimaat, fascinerende cultuur, overweldigende onderwaterwereld en een enorme keuze aan hotels in alle soorten en maten in korte tijd een geweldige reputatie als vakantiebestemming opgebouwd. Tel daar de aantrekkelijke prijzen en de korte vliegtijd bij op en u begrijpt dat het de favoriete bestemming van vele Nederlanders is. Boek dus snel een vliegvakantie Egypte op Neckermann.nl.

Egypte

Egypte is voor iedereen een ideale vliegvakantie. Zo herbergt het gebied rond Luxor en Aswan ongekende culturele hoogtepunten die sinds de oudheid bewaard zijn gebleven. Luxor wordt met recht ook wel een openlucht museum genoemd. Indrukwekkende tempels, zoals het massale tempelcomplex van Karnak, mag u niet overslaan wanneer u Luxor aan het verkennen bent. Als middelpunt siert de Tempel van Luxor de hele stad. De grootste attractie is het wereldberoemde Dal der Koningen of ‘Valley of the Kings’, met graven van bekende farao's als Toetanchamon en Ramses II. Wij hebben voor u een ruime keuze aan rondreizen en cruises samengesteld die u naar wens met een verblijf in Hurghada aan de Rode Zee kunt afsluiten. Langs de gehele Rode Zee kust zijn de laatste jaren uitstekende hotels en resorts verrezen, met als hoogtepunt de bekende Sunrise hotels. De internationaal vermaarde badplaatsen Sharm el Sheikh en Hurghada bieden uitstekende hotels in vele stijlen en categorieën en een gezellig nachtleven. De nieuwe bestemming Taba, biedt excursie mogelijkheden naar o.a. Jordanië, en de minder drukke, maar zeker niet minder aantrekkelijke kust rond het duikersparadijs Marsa Alam bieden uiterst comfortabele hotels voor een bijzonder relaxte vliegvakantie. En mocht u om welke reden dan ook daar behoefte aan hebben; uiteraard staan ook in Egypte 24 uur per dag onze mensen voor u klaar. Welkom bij dé Egypte-specialist!

Met Neckermann naar Egypte

Neckermann mag zich dankzij het ruime vliegvakantie Egypte aanbod, haar unieke programma's en de constante hoge kwaliteit dé Egypte specialist noemen. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties en onze lokale kennis over Egypte, bent u verzekerd van de beste vakantie tegen de beste prijs. Onze accommodaties zijn voordelig, kindvriendelijk en van alle gemakken voorzien.

Boek hier uw vliegvakantie Egypte en geniet van al het moois dat dit land te bieden heeft!
  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vliegvakanties
  • Al jaren uw betrouwbare vliegvakantie Egypte partner
  • Specialist in korte en lange vliegvakanties