Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Populaire filters

Herfstvakantie 2019

Vertrouw je het weer in Nederland niet en wil je in de herfstvakantie 2019 naar een zonnige bestemming? Neckermann heeft een uitgebreid aanbod zonvakanties die geboekt kunnen worden voor de herfstvakantie.

Turkije is in de herfstvakantie 2019 een uitstekende zonbestemming: niet te ver weg, zonzeker en lekker betaalbaar. Ideaal voor een goedkope herfstvakantie! Egypte is in de herfstvakantie niet meer zo snikheet als in de zomerperiode en ook op de Spaanse eilanden zoals de Canaren en Mallorca is het in de herfstvakantie prima uit te houden.

Herfstvakantie 2019 is een mooie gelegenheid om nog lekker een weekje weg te gaan. Nog een week genieten van zon, zee en strand, ontspannen beginnen aan de winter. Neckermann heeft voor jou de beste zonvakanties voor deze vakantieperiode voor jou geselecteerd. Er zijn genoeg bestemmingen waar je nog echt lekker weer hebt en het gevoel van de zomer weer kunt herbeleven.

Bekijk ons uitgebreide aanbod van bestemmingen in de herfstvakantie en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod