Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Griekse Eilanden

Op vakantie naar de Griekse Eilanden

Van alle toeristen die naar Griekenland reizen, bezoekt het grootste deel de Griekse Eilanden. Griekenland telt zo'n 1700 eilanden die allemaal hun eigen unieke kenmerken hebben.

Populaire Griekse eilanden:

Kos  

Vakantie Kos

Met een vakantie naar Kos bent u verzekerd van een vakantie waarin alles mogelijk is. De vele bars en discotheken zijn tot laat open, de stranden zijn voorzien van alle gemakken en het landschap en de culturele bezienswaardigheden zijn adembenemend.
Bekijk het aanbod

Kreta  

Vakantie Kreta

Boek uw vakantie naar Kreta en ontdek dit grootste Griekse eiland. Neem zeker een boottocht rond het eiland. Wees dan niet verrast als de dolfijnen langszij komen zwemmen…
Bekijk het aanbod

Rhodos  

Vakantie Rhodos

Een vakantie naar Rhodos is voor de strand- en feestgangers een even groot feest als voor de cultuurfanaten. Rhodos is door UNESCO uitgeroepen tot wereldmonument van cultuurerfenis. Bezoek zeker de historische haven en het prachtige Rhodos-stad.
Bekijk het aanbod

Corfu  

Vakantie Corfu

Wilt u wandelen door betoverend berglandschap? Of wilt u activiteiten op en in het water ondernemen? Misschien gaat u liever winkelen in gezellige Griekse dorpjes met prachtige oude straatjes. Dit alles en nog veel meer kunt u doen tijdens een vakantie naar Corfu.
Bekijk het aanbod

Samos  

Vakantie Samos

Zijn helderwitte stranden op een groener dan groen eiland voor u de ingrediënten van een vakantie-eiland? Boek dan uw vakantie naar Samos. Tips: de wandeling door de Nachtegalenvallei en de ruïnes van de burcht van Logothetis.
Bekijk het aanbod

Zakynthos  

Vakantie Zakynthos

Zakynthos is minder bekend, maar absoluut de moeite van het bezoeken waard. Het eiland heeft interessante dorpjes met allerlei leuke restaurantjes en kleine bars waar elke dag genoeg te beleven valt. Zakynthos is minder grootschalig en onmiskenbaar Grieks.
Bekijk het aanbod

Activiteiten

Veel van de Griekse eilanden zijn ideaal om per gehuurde auto of scooter te verkennen. Daarnaast zijn verschillende watersporten, zoals surfen, zwemmen, jetskiën en duiken op de meeste eilanden goed mogelijk. Ontdek dit Mediterraanse paradijs en boek uw vakantie naar Griekenland!

Met Neckermann naar de Griekse Eilanden

De mogelijkheden bij Neckermann voor een vakantie naar de Griekse eilanden zijn heel divers. U kunt kiezen voor een all inclusive vakantie, waarbij u zorgeloos kunt genieten en relaxen van één van de Griekse eilanden. Of wordt het toch een zonvakantie die meer in het teken staat van zon, zee en strand?

Wat betreft accommodaties is het mogelijk te kiezen tussen een hotel, Appartement of studio op het eiland die u wenst. Ook de faciliteiten en bijkomstigheden zijn aan uw wensen aan te passen.

Neckermann heeft een uitgebreid aanbod met de beste vakanties en accommodaties op de mooiste Griekse eilanden. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Boek dus snel!