Vakantie Puerto Naos

Puerto Naos is een dorp dat gelegen is in het zuiden van de gemeente Los Llanos de Aridane. Het dorp ligt op de Canarische Eilanden. Vakantie Puerto Naos betekent zon, zee en strand, aangezien het direct aan zee ligt. Daarnaast kent het het hele jaar door aangename temperaturen met in de zomermaanden een temperatuur rond de 25 graden en in de wintermaanden een gemiddelde van 17 graden. Een ideale bestemming dus om tot rust te komen. Daarnaast kun je er ook actievere dingen doen, waaronder duiken en parapenten. Kortom, voor ieder wat wils.

Vakanties in Puerto Naos 2

Accommodaties in Puerto Naos

Puerto Naos en cultuur

Vroeger stond Puerto Naos bekend om zijn bananenteelt en zijn kleine vissershaven. Twee karakteristieken van het dorp, maar helaas is dat door de komst van toeristen bijna in zijn geheel verdwenen. Op die plekken vind je daar nu bijvoorbeeld een enorm hotel. Zo is er in het dorp nieuw leven ingeblazen en zijn oude delen verdwenen. Wil je toch wat cultuur zien van het eiland? Ga dan richting de hoofdstad Santa Cruz de la Palma. Daar vind je diverse oude gebouwen. Vakantie Puerto Naos is dus gerenoveerd door het opkomende toerisme, maar Santa de la Cruz biedt je genoeg cultuur.

Winkelen en uitgaan in Puerto Naos

Het dorp Puerto Naos wordt jaarlijks nog niet heel druk bezocht door toeristen, waardoor het centrum er ook nog niet heel uitgebreid is. Toch vind je er wel een aantal winkels, waaronder souvenirwinkels. Tevens vind je er een supermarkt, zodat je de nodige boodschappen snel en gemakkelijk kunt halen. Heb je na het winkelen zin in een avondje uit? In Puerto Naos vind je ook diverse bars waar je een plezierig avondje kunt beleven. Helaas zijn er (nog) geen clubs te vinden in de plaats, maar de aanwezige bars zijn ook heel gezellig. Een vakantie in Puerto Naos staat dus ook in het teken van winkelen en uitgaan.

Eten en drinken in Puerto Naos

In het dorp vind je enkele cafés en restaurants, waardoor je prima uit eten kunt gaan in Puerto Naos. De restaurants zijn gelegen langs de boulevard, dus een prachtig uitzicht is daarbij gegarandeerd. Zin in een Spaans gerecht, een mediterraanse schotel of juist een Italiaanse specialiteit? Er is van alles mogelijk. Voor een hapje en een drankje is het dus ook een prima vakantieplek. Een vakantie in Puerto Naos heeft je genoeg te bieden; direct aan zee, en enkele winkels, bars en restaurants.

Taal

De officiële taal in Spanje is het Spaans. In de toeristische gebieden kun je echter ook prima terecht met Engels.

Geldzaken

Spanje heeft als betaalmiddel de Euro. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Het aantal geldautomaten is vrij groot.

Visum en paspoort

Voor Spanje heb je geen visum nodig. Wel dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart.

Vaccinatie

Voor Spanje zijn er geen verplichte en geen aanbevolen vaccinaties.

Elektriciteit

De netspanning in Spanje is 230 volt.

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil. Echter, op de Canarische Eilanden is het 1 uur vroeger dan in Nederland.

Alarmnummer

Wanneer je in Spanje bent en jij of anderen in je omgeving in nood verkeren kun je gebruik maken van het alarmnummer 112. Nadat je hebt verteld wat de omstandigheden zijn word je doorverbonden met de juiste instantie.

Fooien

Hoewel bedieningsgeld bij de hotel- of restaurantrekening vaak is inbegrepen is de richtlijn voor het geven van een fooi ongeveer 5-10% van de totaalprijs. Ook is het geven van een fooi in het openbaar toilet, aan kamermeisjes en taxichauffeurs gebruikelijk.

Reisadvies

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen/spanje/

Kraanwater

In Spanje wordt het afgeraden om water uit de kraan te drinken vanwege het hoge chloorgehalte. Het advies is dan ook om water uit flessen te drinken.

De temperatuur in Puerto Naos

Best beoordeelde vakanties

Sol La Palma


7.5

371 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

Sol La Palma

Hotel Sol La Palma


7.8

371 mensen hebben
deze vakantie beoordeeld!

Hotel Sol La Palma

Reistijd naar Puerto Naos

  • Vlucht vanaf Amsterdam: 04:30 uur
  • Transfertijd naar Puerto Naos: 01:15 uur

Waarom Neckermann?

  • Omboekgarantie
  • 5 dagen bedenktijd
  • Kies je kamer
  • 24/7 bereikbaar
Waarom Neckermann? Lees meer!

Temperatuur per maand

Last minutes naar Puerto Naos

Sol La Palma

€ 892p.p.

Vertrek 09-08-2019
8 dagen
Logies en ontbijt

371 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Sol La Palma

Hotel Sol La Palma

€ 784p.p.

Vertrek 09-08-2019
8 dagen
Logies en ontbijt

371 mensen hebben deze vakantie beoordeeld!

Hotel Sol La Palma

Bovenstaande prijzen zijn exclusief reserveringskosten (vliegvakanties: €25 per boeking, autovakanties: €14 per boeking) en Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking).

Bekijk ook