Op vakantie naar Tenerife

Tijdens jouw vakantie op Tenerife is er altijd wel wat de doen, dit eiland is helemaal ingericht op plezier en gemak.

Op vakantie naar Tenerife, dat is pas écht een vakantie om naar uit te kijken! Boek jouw vakantie naar Tenerife, het grootste eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is de bestemming voor een onbezorgde, gezellige en vooral bijzondere vakantie. Shoppen, lekker eten, zonnen, bijzondere dingen bekijken.

Heerlijke temperatuur

Tenerife heeft een oppervlakte van 2.057 vierkante kilometer en 880.000 inwoners. De hoofdstad van Tenerife is Santa Cruz de Tenerife, aan de oostkust van het eiland. Aan de westkust vind je één van de mooiste stranden, Playa de San Juan.

Tenerife is niet alleen een heerlijke bestemming voor een vakantie in de zomer, maar is ook prima geschikt voor het overwinteren. De passaatwind en de ligging van het eiland zorgen voor gelijkmatige temperaturen die in de winter niet ver onder de 19 °C komen, terwijl ze in de zomer niet veel boven de 25 °C komen. Ook de temperatuur ’s nachts wijkt niet ver af van de temperatuur overdag.

Langer verblijven?


Wil je langer verblijven dan je hier op de website maximaal kan boeken? In veel van onze accommodaties is het mogelijk om een verblijf te boeken t/m 84 nachten. En in sommige accommodaties geven wij ook nog zeer aantrekkelijke langverblijf kortingen weg! Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons callcenter. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Tenerife en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod

Costa Adeje

  • De nieuwste en meest moderne plek op Tenerife.
  • Wandelboulevard met gezellige bars en restaurants.
  • Winkels en restaurants van niveau in de shopping centra Plaza del Duque en El Mirador!
Bekijk het aanbod

Playa de Las Americas

  • Zeer uiteenlopend aanbod in bars en restaurants
  • Eén van de warmste plekken van de Canarische Eilanden
  • Shoppen voor iedereen; van goedkope winkels tot winkels met bekende modemerken
Bekijk het aanbod

Met Neckermann naar Tenerife

Neckermann hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit tegen de beste prijs en met ons ruime aanbod zit er ook voor jou een ideale accommodatie bij.

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties naar de Canarische Eilanden kunnen wij jou van goed advies dienen en al je vragen over jouw vakantie Tenerife beantwoorden.

Waarom Neckermann?

  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vakanties naar Tenerife
  • Al jaren jouw betrouwbare Tenerife reispartner