Vakantie Marmaris - Turkije

 • Marmaris
  Marmaris kust
 • Marmaris
  Marmaris kust
 • SunConnect Grand Ideal Premium
  SunConnect Grand Ideal Premium
 • Marmaris
  Boot bij Marmaris
 • Marmaris
  Boulevard
 • Marmaris
  Marmaris uitzicht
 • SunConnect Grand Ideal Premium
  SunConnect Grand Ideal Premium
Vakantie Alanya

Vakantie Marmaris

Vakantie Marmaris, voor een zonzekere en voordelige vakantie!

Heerlijk op vakantie naar Marmaris! Dan kiest u voor romantische stranden waar u heerlijk kunt zonnebaden en waar u vele mogelijkheden om te watersporten zult aantreffen. Vakantie in Marmaris betekent een heerlijk klimaat, vrijwel zonzeker in de zomer, maar het betekent ook genieten van de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden. Ga op vakantie naar Marmaris in Turkije en u zult een onvergetelijke vakantie beleven met Neckermann!

Geografie en landschap

Gelegen in de Turkse provincie Mugla ligt de badplaats Marmaris. Marmaris ligt aan een besloten baai van de Lycische kust. De Lycische kust is de westkust van Turkije, waar de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee elkaar ontmoeten. Met mooi helder weer kunt u vanaf de baai van Marmaris het Griekse eiland Rhodos zien. Marmaris heeft een inwonertal van 32.000 mensen.

Naast de vele romantische baaien in Marmaris met hun azuurblauwe zeewater, treft u rond de stad berghellingen aan die dicht begroeid zijn met prachtige pijnbomen. Doordat de wat vlakkere gedeeltes aan de kust zeer vruchtbaar zijn, is hier nog veel landbouw te vinden. Marmaris is hierdoor ideaal voor watersporters, cultuurliefhebbers, wandelaars, zonaanbidders of wie houdt van onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie.

Marmaris

Door zijn gunstige ligging en heerlijke klimaat is Marmaris uitermate geschikt voor uw vakantie in Turkije. Niet alleen de prachtig lange zandstranden met hun gezellige boulevards met vele gezellig restaurants en barretjes zijn een bezoek waard. Ook de vele bezienswaardigheden kunt u niet missen. Er worden vanaf de oude haven van Marmaris veel boottochten georganiseerd, onder andere naar het nabijgelegen Griekse eiland Rhodos. Daarnaast zijn de vele excursies naar het binnenland ook aan te raden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de kalkterrassen van Pamukkale met zijn natuurlijke warmwater bronnen.

Met Neckermann naar Marmaris

Neckermann heeft een uitgebreid aanbod aan mooi accommodaties gelegen op de beste locaties van Marmaris. Kortom; wilt u voordelig op vakantie naar Marmaris, boek dan hier uw vakantie en geniet van een onbezorgde vakantie!

 • Goed geregeld, prima geprijsd
 • Compleet aanbod aan vakanties naar Marmaris
 • Al jaren de Turkije specialist