Vakantie Kaapverdië: de beste zonvakanties en aanbiedingen

 • Kleurrijk Kaapverdie Vakantie Sal
  Kleurrijk Kaapverdië
 • Kaapverdie Vakantie Sal
  Duiken op Kaapverdië - Helder water
 • Kaapverdie Vakantie Sal
  Hotel Oasis Atlantico Salinas Sea
 • Kaapverdie Vakantie Sal
  Heerlijk dineren aan het strand op Kaapverdië
 • Kaapverdie Vakantie Sal Crioula smartline Hotel
  Vanuit Hotel smartline Crioula loop je zo het strand op
 • Kaapverdie Vakantie Sal Strand
  Het heerlijke strand van Kaapverdië
 • Kaapverdie Vakantie Sal Huis
  Typisch huis op Kaapverdië
 • Kaapverdie Vakantie Sal
  Heerlijk eten en drinken op Kaapverdië
Bekijk

Op vakantie naar Kaapverdië

Een vakantie naar Kaapverdië wordt gegarandeerd een van de beste vakanties die u ooit heeft gehad.

De tropische eilandengroep ligt in de Atlantische Oceaan, ongeveer 1500 km ten zuiden van de Canarische eilanden. De zon schijnt het hele jaar door en dat maakt Kaapverdië de ideale bestemming om te zonnen, snorkelen, duiken en surfen.

Waarom Kaapverdië?

 • Tropische bestemming op slechts 5,5 uur vliegen.
 • Lange, brede, witte zandstranden en kristalhelder water.
 • Schildpadden, kleurrijke vissen en scheepswrakken spotten.
 • Heerlijke keuken met verse vis (beste tuna pave ever!).
 • Paradijs voor watersportliefhebbers.
 • Zeer vriendelijke, gastvrije bevolking met no stress mentaliteit.

Kaapverdië

Kaapverdië, een voormalige kolonie van Portugal, ligt voor de kust van West-Afrika en kent een gastvrije en optimistische bevolking. De inwoners zijn gepassioneerd door muziek, dans en familie. De cultuur is een smeltkroes van Afrikaanse en Portugese invloeden.

Daarnaast is Kaapverdië een gebied met evenveel contrasten als dat er eilanden zijn. Het is een waar paradijs van zon en zee, met zowel schitterende zandstranden als uitgestrekte woestijnlandschappen en dramatische en indrukwekkende reliëfs van diepe, groene valleien. Daarbij komt dat Kaapverdië een veilige, politiek stabiele bestemming is. Tevens is Kaapverdië nog onontdekt door het massatoerisme en kunt u dus heerlijk rustig genieten van al de mooie dingen die Kaapverdië u te bieden heeft.

Neckermann biedt hotels aan op Boa Vista: ook wel 'de sahara van de Atlantische Oceaan' of 'het eiland van de wandelende duinen' genoemd. En op Sal: hier geniet u van zon, zee, strand en alles wat daarmee te maken heeft. Een vakantie naar Kaapverdië wordt onvergetelijk!

Sal

Sal is een vulkanisch eiland dat ligt op een woestijnachtige landtong. Sal wordt omringd door schitterende zandstranden en kristalhelder water. Hier zijn alle elementen voor ontspanning en watersport aanwezig. De onderwaterwereld is een waar paradijs voor duikers en vissers. Het eiland trekt de meest fervente surfers, wind- en kitesurfers en andere watersportliefhebbers aan. Sal is met zijn diverse restaurants, bars en hotelvoorzieningen zonder enige twijfel het meest toeristische eiland van de hele archipel.

Vergeet tijdens je vakantie geen bezoek te brengen aan de zoutmijnen van Pedra de Lume, Espargos, Palmeira en het natuurlijke gevormde zwembad bij Buracone.

Gratis - Excursie Santa Maria – Out and About!

Boek je vakantie naar het eiland Sal (Kaapverdië) met verblijf tussen 1.4.16 en 31.10.16 en ontvang gratis de excursie Santa Maria – Out and About! Ontdek de cultuur en historie van de toeristisch Santa Maria. Tijdens deze rondleiding krijg je alle ins & outs van dit leuke badplaatsje en bezoek je onder andere de oude haven in hotel Porto Antigo, Noz Kasa (een project met betrekking tot kinderen van Kaapverdië), de beroemde pier en ga je ook de lokale likeur “Grogue” proeven. Tijdens de welkomstbijeenkomst krijg je meer gedetailleerde informatie over deze rondleiding door een lokale gids.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Kaapverdië en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekij het totale aanbod

Waarom Neckermann naar Kaapverdië?

Bekijk YouTube en Vimeo video's van Kaapverdië


   
Sal en Surfen Carnaval op Sal Sal vanuit het vliegtuig