Vakantie Italië: de beste zonvakanties en aanbiedingen

 • Vakantie Italië
  Vakantie Italië
 • Vakantie Italië
  Vakantie Italië
 • Vakantie Italië
  Vakantie Italië
 • Vakantie Italië
  Vakantie Italië
 • Vakantie Italië
  Vakantie Italië
 • Vakantie Italië
  Vakantie Italië
 • Vakantie Italië
  Vakantie Italië (Green Village Resort)
 • Vakantie Italië
  Vakantie Italië (Hotel Capo d'Africa)Bekijk het aanbod

Gardameer

Toscaanse Kust

Op vakantie naar Italië

Voor een veelzijdige vakantie ga je naar Italië! Het land bied je geweldige vakantiemogelijkheden en beschikt over een zeer rijke historie en prachtige natuurlandschappen.

Tijdens een vakantie in Italië kun je kennis maken met vele culturele bezienswaardigheden die zeker het bezoeken waard zijn. Samen met de gastvrije bevolking en de heerlijke keuken maken Italië een geweldig vakantieland!

Tips voor uw vakantie naar Italië

Het is handig om voor jouw vertrek goed na te denken over de praktische kanten van het reizen naar Italië. Dit zorg ervoor dat je optimaal van je vakantie kunt genieten.

Gezondheid
Voor reizen naar Italië gelden geen verplichte vaccinaties. Voor een persoonlijk advies wordt verwezen naar huisarts en/of GGD. Het water uit de kraan kan wel gedronken worden, maar smaakt niet echt lekker. Aangeraden wordt om water in flessen te kopen.

Geld
De betalingseenheid in Italië is net als in Nederland de Euro. Er kan overal gepind worden, zelfs in kleine dorpjes. Op Sicilië kan het nog wel eens voorkomen dat de pinautomaten in het weekend leeg zijn, neem daarom contant geld mee. Creditcards worden bijna alle hotels en restaurants geaccepteerd.

Banken en winkels
Veel winkels in Italië zijn op zondag maar ook op maandag gesloten en hebben op de overige dagen een middagsluiting. De meeste banken en winkels zijn open van 09:00 tot 19:30.

Paspoort en visum
Voor Nederlanders en Belgen geldt dat het paspoort of identiteitskaart geldig moet zijn tot na het verblijf.

Last Minute vliegreizen
Je kunt natuurlijk op allerlei manieren reizen naar Italië. Maar vooral onze last minute Italië reizen bespaart je veel geld dankzij onze scherpe prijzen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Italië en geniet van een onvergetelijke vakantie!  

Bekijk het aanbod

Met Neckermann naar Italië

Neckermann hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit tegen de beste prijs en met ons ruime aanbod zit er ook voor jou een ideale accommodatie bij. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties naar Italië kunnen wij jou van goed advies dienen en al je vragen over jouw vakantie naar Italië beantwoorden.

Waarom Neckermann?

 • Goed geprijsd, perfect geregeld
 • Al jaren jouw betrouwbare Italië reispartner
 • Compleet aanbod aan vakanties naar Italië