Op vakantie naar Ibiza

Vakantie op Ibiza, we krijgen er geen genoeg van. Dit komt doordat Ibiza het eiland van uitersten is. Je kunt er in alle rust genieten van de prachtige woeste natuur, maar ook uitgaan tot in de vroege uurtjes in één van de vele clubs.

Veel toeristen gaan naar Ibiza op vakantie vanwege het heerlijke klimaat. Ibiza ligt in de Middellandse Zee en daaraan zijn de zachte winters en aangenaam warme zomers te danken. In de zomermaanden is het, op af en toe een onweersbui na, droog. De temperatuur ligt in de zomer tussen de 20°C en de 30°C en er waait altijd een frisse wind over het eiland.

Vakantie Ibiza

De toerist die houdt van ongerepte natuur boekt een vakantie naar Ibiza. Het Spaanse eiland staat namelijk bekend om haar prachtige natuur met mooie pijnboombossen, steile rotsen en brede zandstranden. Het is niet verwonderlijk dat ruim 40% van Ibiza officieel is erkend als natuurgebied

Uitgaansleven

In het uitgaansleven van Ibiza draait alles om muziek. De muziekstijl Ibiza House, is zelfs naar het eiland vernoemd. Aan de stranden zijn verschillende strandtenten te vinden die allemaal een andere muzikale identiteit hebben. Een aanrader tijdens een vakantie op Ibiza is het genieten van de kleurige zonsondergang bij een van deze strandtenten. In de clubs van Ibiza gaat het er heftiger aan toe, daar kan je tot vroeg in de ochtend dansen op de, veelal elektronische, muziek.

Vakantie Ibiza

In de verschillende steden zult u nog allerlei ruïnes en bruggen uit de Romeinse tijd aantreffen en ook de kastelen, forten, paleizen en schitterende kerken zijn zeker een bezoekje waard.

Boek hier jouw vakantie naar Ibiza en geniet van een onvergetelijke vakantie!  

Bekijk het aanbod

Met Neckermann naar Ibiza

Neckermann hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit tegen de beste prijs en met ons ruime aanbod zit er ook voor jou een ideale accommodatie bij. Daarom hebben we voor jou het mooiste aanbod aan vakanties op Ibiza.

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties en onze brede kennis van Spanje, ben je verzekerd van de beste vakantie op Ibiza tegen een scherpe prijs. Dus ook als je naar Ibiza op vakantie wil, is Neckermann de reisorganisatie voor jou!

Waarom Neckermann?

  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vakanties naar Ibiza
  • Al jaren jouw betrouwbare Ibiza reispartner
Direct naar: