Op vakantie naar Gran Canaria

Op Gran Canaria kun je genieten van zon, zee en strand, maar kun je er ook op uit trekken om de prachtige vulkanische natuur te bewonderen.

Overweeg je een vakantie op Gran Canaria te boeken? Een vakantie op Gran Canaria is voor iedereen, ongeacht leeftijd, een absolute aanrader. Jongeren kunnen zich 's avonds uitstekend vermaken in alle bars en discotheken die zich op Gran Canaria bevinden en overdag kan men genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft. Gran Canaria beschikt namelijk over prachtige witte zandstranden, maar biedt ook de mogelijkheid te dwalen door de bergen en de oorspronkelijke bosgebieden in het binnenland.

Heerlijke temperatuur

Vanwege het subtropische klimaat is Gran Canaria erg geschikt als vakantiebestemming. Gran Canaria is door zijn klimaat, vrijwel constante temperaturen en weinig neerslag eigenlijk het hele jaar door te bezoeken. Niet voor niets is Gran Canaria een zeer geliefde zonbestemming in de zomer, maar zeker ook in de winter.

Langer verblijven?


Wil je langer verblijven dan je hier op de website maximaal kan boeken? In veel van onze accommodaties is het mogelijk om een verblijf te boeken t/m 84 nachten. En in sommige accommodaties geven wij ook nog zeer aantrekkelijke langverblijf kortingen weg! Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons callcenter op nummer 0900-5550555 (€1,- per gesprek). Onze medewerkers helpen je graag verder.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Gran Canaria en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod

Playa del Inglés


  • Uitgestrekte zandduinen en het ontzettend lange strand.
  • Talloze bars en discotheken om tot laat uit te gaan.
  • Grote winkelcentra en veel gezellige restaurants en cafés aan de boulevard!
Bekijk het aanbod

Maspalomas


  • Bekend vanwege de indrukwekkende duinen.
  • Het prachtige, exclusieve winkelcentrum Varadero.
  • Door de goede verbinding komt u overal waar u zijn wilt!
Bekijk het aanbod
Gratis parkeren Bekijk hier de voorwaarden voor gratis parkeren
Bovenstaande prijzen zijn exclusief €22,50 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking.