Vakantie El Hierro

Vakantie op El Hierro, Canarische Eilanden is lekker genieten.

Houdt u ook zo van natuur, zon en rust tijdens uw vakantie? Dan is het eiland El Hierro uw vakantiebestemming. El Hierro biedt dan ook van alle Canarische Eilanden het meeste op het gebied van flora en fauna. Dat heeft het eiland te danken aan de onbekendheid onder toeristen. Daarom kunt u tijdens uw vakantie op El Hierro heerlijk tot rust komen en genieten van natuurlandschappen die zich nog in de oorspronkelijke staat bevinden.

El Hierro is het meest zuidwestelijke en kleinste eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland is zelfs het meest westelijke punt van Europa. Zoals alle Canarische Eilanden is El Hierro erg bergachtig en zijn er zeer hoge kliffen te vinden. El Hierro heeft het grootste aantal vulkanen van de Canarische Eilanden, ongeveer 500. Op het zuidelijke deel van het eiland zijn de meeste vulkanen te bezichtigen.

El Hierro heeft een subtropisch steppeklimaat. Dat betekent vrijwel het gehele jaar door hoge temperaturen met weinig regenval. De nachten zijn gewoonlijk erg helder en onbewolkt. Hierdoor kunt u ’s avonds tijdens uw vakantie op El Hierro heel veel sterren zien.

Uw vakantie op El Hierro met Neckermann!

Neckermann heeft al jaren het meest uitgebreide aanbod in vakanties naar El Hierro. Met deze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties en onze lokale kennis over El Hierro, bent u verzekerd van de beste vakantie tegen de beste prijs.
  • Neckermann, uw reispartner voor een vakantie op El Hierro!
  • Groot aanbod alle populaire Canarische Eilanden vakanties!
  • Goed geregeld, goede prijzen!
Boek nu uw vakantie op El Hierro met voordeel.

Andere populaire vakanties naar de Canarische Eilanden:
Vakantie Gran Canaria
Vakantie Tenerife
Vakantie Lanzarote
Last minute Canarische eilanden
All inclusive Canarische eilanden
Hotel Canarische eilanden
Vakantie la Palma
Vakantie Fuerteventura
Hotel Gran Canaria

Aanbevolen producten
Bovenstaande prijzen zijn exclusief per boeking:
- €18 reserveringskosten
- €2,50 calamiteitenfonds