Error during rendering '': No ComponentConfiguration found
Djerba
Centraal gelegen in Tunesië maar ligt ook aan zee.
Moorse dorpjes met marktjes en uniek palmenlandschap!
Zeilen, jetskiën, windsurfen, golfen, paardrijden en duiken in de grotten van Djerba!Bekijk alle vakanties naar Djerba
Zarzis
Schitterende, oude haven met terrasjes en restaurants.
Uitgestrekte stranden, heerlijke zon en culinair genieten!
Een stad met ontzettend veel mogelijkheden en een unieke gastvrijheid!

Bekijk alle vakanties naar Zarzis

 Vakantie Djerba

Op vakantie naar Djerba

Vakantie vieren op het leuke eiland Djerba in Tunesië, het is een onvergetelijke omgeving en u moet er een keer geweest zijn. Neckermann dook in de mogelijkheden en die zijn er legio. Voor ieder wat wils, ongeacht uw budget, wij bieden u het beste aanbod Tunesië vakanties naar Djerba. Op een vakantie een Djerba vermaakt iedereen zich!

Met Neckermann naar Djerba

Vakantie vieren op het leuke eiland Djerba in Tunesië, het is een onvergetelijke omgeving en u moet er een keer geweest zijn. Neckermann dook in de mogelijkheden en die zijn er legio. Voor ieder wat wils, ongeacht uw budget, wij bieden u het beste aanbod Tunesië vakanties naar Djerba. Met veel plezier en door onze jarenlange expertise organiseren we goede Tunesië vakanties. Op Djerba bent u verzekerd van de beste vakanties tegen betrouwbare en meest voordelige prijzen. Of u nu een luxueuze Tunesië vakantie op Djerba wilt, of wilt genieten van de Griekse zon en het prettige buitenleven, met een vakantie van Neckermann krijgt u werkelijk geen genoeg van Djerba.

Tenerife is niet alleen een heerlijke bestemming voor een vakantie in de zomer, maar is ook prima geschikt voor het overwinteren. De passaatwind en de ligging van het eiland zorgen voor gelijkmatige temperaturen die in de winter niet ver onder de 19 °C komen, terwijl ze in de zomer niet veel boven de 25 °C komen. Ook de temperatuur ’s nachts wijkt niet ver af van de temperatuur overdag.

  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vakanties naar Djerba
  • Al jaren uw betrouwbare Djerba reispartner

Boek nu uw vakantie naar Djerba en geniet van een onbezorgde en heerlijke vakantie!

Neckermann Nieuws


Vanwege de onrust en het ontradend reisadvies voor niet essentiële reizen schrapt Neckermann alle Tunesië-vliegreizen tot eind oktober.

De vrijgekomen stoelen worden ingezet op andere zonbestemmingen rond de Middellandse Zee. Daarnaast is er extra capaciteit voor Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Antalya.
Error during rendering '': No ComponentConfiguration found