Vakantie op Curaçao genieten voor jong en oud

Ben je toe aan een ontspannen vakantie? Curaçao heeft alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie waar je helemaal tot rust komt! Heerlijk genieten in het Koninkrijk der Nederlanden met zon, zee, hagelwitte stranden, en een prachtige natuur. Ontdek de vele bezienswaarigheden, wandel rond in het historische stadscentrum van Willemstad en waag een duik in de helderblauwe oceaan waar een adembenemende onderwaterwereld op je wacht.

Veelzijdig Curaçao

Tijdens een vakantie op Curaçao zul je versteld staan van alle mogelijkheden. Door de vele uren zonneschijn is het aangenaam verblijven op het eiland en op het strand komt iedereen tot rust. Hou je van bezienswaardigheden? Ook dan kom je op Curaçao niets tekort. Zo kan er bijvoorbeeld een bezoekje worden gebracht aan de zoutpannen van Jan Kock. Vroeger werd er hier zout gewonnen door vele slaven, maar tegenwoordig vormen de zoutpannen een leefgebied voor prachtige flamingo's. Een opvallende kerk is de kerk van Sint Wilibrordus, welke aan het eind van de negentiende eeuw gebouwd is. Op de struisvogelfarm, Ostrich farm, kom je van alles over de dieren te weten en in landhuis Chobolobo kun je kennismaken met de befaamde Curaçao likeur die hier geproduceerd wordt. De grotten van Hato zijn daarnaast ook een bezoekje waard. Gelegen in het noorden van het eiland zijn hier prachtige stalactieten en stalagmieten te bewonderen en er zijn nog rotstekeningen van de voormalige Ararwak indianen te vinden. Ga een middagje snorkelen, maak kennis met dolfijnen, loop rond in Nationaal Park Christoffelpark en laat je verrassen door Willemstad! De hoofdstad van Curaçao heeft onder andere prachtige winkels, de schitterende Sint Annabaai, de Handelskade, musea en de bekende drijvende markt. Ga voor een vakantie op Curaçao als je houdt van diversiteit en mogelijkheden!


Met Neckermann naar Curaçao

Neckermann heeft van alles te bieden op vakantiegebied. Voor een vakantie Curaçao ben je bij ons dan ook in goede handen. Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit. Met ons word je vakantie op Curaçao puur genieten. Boek je vakantie Curaçao nu en ontdek dit zonnige, veelzijdige en prachtige eiland!

  • Een goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Al jaren jouw betrouwbare Curaçao reispartner

Bekijk het aanbod