Vakantie Costa del Sol

Een Costa del Sol vakantie staat gelijk aan een zonovergoten, ontspannen vakantie met ontzettend veel mogelijkheden. Van pittoreske dorpjes aan prachtige, heldere baaien tot populaire, grote steden met boulevards en een bruisend nachtleven. Neckermann neemt u mee op een betoverende Costa del Sol vakantie tegen de voordeligste prijs!

Costa del Sol

Costa del Sol betekent niet voor niets zonnekust; aan deze 300 km lange kustlijn vindt u diverse bekende en minder bekende badplaatsen waar u kan genieten van het heerlijke klimaat. De Costa del Sol ligt in de drie Spaanse provincies Málaga, Cádiz en Granada met gelijknamige hoofdsteden die behoren tot de autonome regio Andalusië. Deze streek staat bekend als de warmste van Europa. De stad Málaga staat bekend als luxe badplaats. Cádiz is een geschikte bestemming voor geschiedenisliefhebbers. In Granada vindt u het Alhambra; één van de beroemdste Spaanse monumenten. Het Alhambra is een historisch paleis met invloeden uit de Moorse en de Katholieke beschaving dat u zeker bezocht moet hebben tijdens uw Costa del Sol vakantie.

Klimaat

Aan de Costa del Sol heerst het meest geschikte klimaat voor een strandvakantie. De Costa del Sol dankt haar naam dan ook aan de vele zonne-uren die de kust kent. In de zomer ligt de temperatuur op een gemiddelde van 30ºC. Als de wind echter uit het zuiden komt, kunnen de temperaturen oplopen tot 40ºC. Het Middellandse Zeeklimaat zorgt ervoor dat het er ook in de winter aangenaam is. U kunt dus zowel 's zomers als 's winters genieten van een heerlijke vakantie aan de Costa del Sol.

Geniet van je vakantie aan de Costa del Sol met Neckermann!

Neckermann heeft al jaren het meest uitgebreide aanbod in vakanties naar Spanje. Met deze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties en onze lokale kennis over Spanje, ben je verzekerd van de beste vakantie tegen de scherpste prijs.

  • Neckermann, je reispartner voor een vakantie naar Spanje!
  • Groot aanbod aan de Costa del Sol!
  • Goed geregeld, goede prijzen!
Boek nu je vakantie naar de Costa del Sol met voordeel.

Vakantie Spanje
Vakantie Mallorca
Vakantie Ibiza
Vakantie Salou
Vakantie Torremolinos
Ibiza vakantie
Mallorca vakantie
Bovenstaande prijzen zijn exclusief €22,50 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking.