Vakantie Costa Brava

Een vakantie naar de Costa Brava is geschikt voor jong en oud. De 200 kilometer lange kuststrook wordt gekenmerkt door ruige natuur met steile rotspartijen. Costa Brava betekent in het Catalaans dan ook 'woeste kust'. Naast prachtige ruige natuur kent de Costa Brava grote badplaatsen met een bruisend uitgaansleven zoals Blanes en Lloret de Mar. Er zijn echter ook nog kleine, authentieke en rustige vissersplaatsjes te vinden. Er zijn veel historische trekpleisters in dit gebied aanwezig en ook de hoofdstad Barcelona is een veelbezochte plaats tijdens een vakantie aan de Costa Brava.

Omgeving Costa Brava

De woeste kust van de Costa Brava wordt gekenmerkt door ruige rotspartijen en een grillige kustlijn. Er zijn nauwelijks brede stranden te vinden, maar wel kleine intieme baaitjes. De meeste stranden bestaan uit grof zand, grind of kiezels en het zeewater is er helderblauw en warm. De prachtige natuur in dit gebied heeft velen geïnspireerd waarvan de bekendste Dalí en Picasso zijn. In het gebied is veel groen te vinden en vooral pijnbomen gedijen goed langs de kust. De Costa Brava ligt aan de Middellandse Zee die bekend staat om haar spectaculaire onderwaterwereld. Tijdens een vakantie aan de Costa Brava is een middag snorkelen of duiken zeker de moeite waard.

De Costa Brava kent een Mediterraan klimaat. Door de aanwezigheid van de Middellandse Zee zijn de zomers er warm en de winters vrij zacht. Het zeewater van de Costa Brava is tijdens de zomermaanden lekker warm. Gemiddeld 300 dagen per jaar is het er droog en schijnt de zon er. Dit alles zorgt voor een geslaagde vakantie aan de Costa Brava.

Met Neckermann naar de Costa Brava

Neckermann is ervaren in het organiseren van reizen naar de Costa Brava en biedt voor iedereen een geschikte vakantie aan de Costa Brava. We geschikken over een uitgebreid aanbod aan de beste accommodaties op de mooiste locaties tegen een voordelige prijs.

Boek nu uw vakantie naar de Costa Brava en geniet van een heerlijk onbezorgde vakantie!
  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vakanties naar de Costa Brava
  • Al jaren uw betrouwbare Spanje reispartner
Bovenstaande prijzen zijn exclusief €22,50 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking.