Op vakantie naar de Canarische Eilanden

Een vakantie naar de Canarische Eilanden mag nog steeds populair genoemd worden, want ieder jaar kiezen vele mensen weer voor een zonnige vakantie op één van deze eilanden.

Als je het op de Canaren niet vindt, vind je het nergens! Zo is Gran Canaria het eiland van het uitersten, van ongerepte natuur en uitgestrekte stranden tot schilderachtige vissersdorpen en uitbundige badplaatsen.Geniet je op Tenerife van mooie baaien, fijne stranden en spectaculaire kliffen onder het toeziend oog van de indrukwekkende Teide vulkaan.Waan je je in een andere wereld op Lanzarote, het unieke vulkaanlandschap en de heerlijke lokale wijnen zullen je nog lang heugen.Kun je op Fuerteventura rekenen op een altijd een verkoelende bries, dit maakt het eiland ook een zeer geliefd bij (kite) surfers. En vind je de originele charme van de Canaren op La Palma, El Hierro en La Gomera. Maak hier per auto of te voet de mooiste ontdekkingstochten.

Populair en veelzijdig

Gemiddeld schijnt de zon op de Canarische Eilanden 200 dagen per jaar. Een vakantie naar de Canarische Eilanden is geschikt voor iedereen! Families, jongeren, zonaanbidders, watersporters, wandelaars en cultuurliefhebbers kunnen genieten van al het moois dat deze eilanden te bieden hebben. Daarnaast mag je ook het nachtleven zeker niet missen!

Prachtige landschap

Als gevolg van het uitstekende klimaat is er op de Canarische Eilanden een grote verscheidenheid aan begroeiing en landschap. Zo zijn er prachtige stranden met kristalhelder water, woestijnachtige gebieden maar ook duinen en bossen, vruchtbare valleien en hoge bergen; daarom is het zeker niet vreemd dat vier van de negen Nationale Parken van Spanje zich op de Canarische Eilanden bevinden.

Langer verblijven?

Wil je langer verblijven dan je hier op de website maximaal kan boeken? In veel van onze accommodaties is het mogelijk om een verblijf te boeken t/m 84 nachten. En in sommige accommodaties geven wij ook nog zeer aantrekkelijke langverblijf kortingen weg! Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons callcenter op nummer 0900-5550555 (€1,- per gesprek). Onze medewerkers helpen je graag verder.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar de Canarische Eilanden en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod

Gran Canaria

  • Veel restaurantjes, terrasjes en een bruisend uitgaansleven.
  • De mooiste stranden en een gezellige boulevard.
  • Heeft met Puerto de Mogán een prachtig, schilderachtig vissersdorp.
Bekijk

Tenerife

  • Heerlijke wandeltochten maken rondom de Pico del Teide.
  • Prachtig groen in het noorden en bruisende badplaatsen in het zuiden.
  • Eiland vol contrasten; perfect voor iedereen!
Bekijk