Vakantie Benidorm: de beste zonvakanties en aanbiedingen

 • Zonsondergang bij Playa del Mal Pas in Benidorm
  Zonsondergang bij Playa del Mal Pas
 • Het strand in Benidorm
  Het prachtige strand in Benidorm
 • Straat Benidorm
  Een straatje in het stadje Altea in Benidorm
 • Skyline van Benidorm
  Skyline van Benidorm
 • Golfbaan in de stad van Benidorm
  Een golfbaan in de stad van Benidorm
 • Het wapen van Benidorm
  Het symbolische wapen van Benidorm
 • Balcón del Mediterráneo in Benidorm
  Het prachtige Balcón del Mediterráneo
 • Itempo torens Benidorm
  De 200 meter hoge "Intempo" torens in Benidorm
Bekijk alle hotels

Op vakantie naar Benidorm in Spanje

Benidorm, een vakantiestad vol vermaak met voldoende capaciteit om de 300.000 toeristen in de drukste maanden goed en adequaat te ontvangen. Benidorm is het toeristisch middelpunt van de Costa Blanca.

De meeste toeristen kiezen voor Benidorm om daar te genieten van het aantrekkelijke aanbod aan zee- en strandtoerisme, maar ook van de vele uitgaansmogelijkheden.  De twee belangrijkste stranden, Levante en Poniënte, beschikken over goede faciliteiten, schoon water en fijn zand.

Het historische centrum van Benidorm ligt op de kaap die de twee stranden van elkaar scheidt. De Cerro Canfali, doorkruist door smalle straatjes, eindigt op het prachtige Balcón del Mediterráneo. Een balkon witgeschilderd en versierd met blauw keramiek.

Balcón del Mediterraneo in Benidorm

Dit kleine historische centrum is het oude vissersdorp waar de blauwgekleurde koepel van de 18e eeuwse parochiekerk van San Jaime boven uit torent. Hier bevinden zich ook de belangrijkste winkelstraten, waar naast modieuze kleding ook volkskunst en natuurlijk strandartikelen verkocht worden. In het centrum van Benidorm ligt bovendien het grote park L'Aigüera, ontworpen in neoklassieke stijl door de architect Ricardo Bofill.

Heerlijk wandelen en ontspannen

Sinds eind 2009 heeft Benidorm heeft een nieuwe boulevard. De Paseo Marítimo de Poniënte verbindt de stad met de zee. Het is een innovatief geheel waar men heerlijk kan wandelen of genieten van het uitzicht op de zee.

Over het ontwerp van de nieuwe boulevard is goed nagedacht. Het is een geheel van geometrische lijnen en bochten. Op sommige plaatsen komt het strand nu tot aan waar vroeger de boulevard begon; het oude beton is vervangen door zacht zand. De boulevard bestaat uit verschillende lagen. De eerste laag, in golvend wit beton, geeft een zachtere uitstraling aan het geheel. De tweede laag is geplaveid in verschillende kleuren. Op de derde laag tenslotte staat het straatmeubilair.

Paseo Maritimo de Poniente in Benidorm

De Paseo Marítimo de Poniënte is voortaan de uitgelezen plaats om te wandelen, een praatje te maken of gewoon te ontspannen en genieten

Ontdek het zelf en boek je Benidorm vakantie nu op Neckermann.nl.  


Vakantie Benidorm
Error during rendering '': No ComponentConfiguration found

Met Neckermann naar Benidorm

Neckermann hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit tegen de beste prijs en met ons ruime aanbod zit er ook voor jou een ideale accommodatie bij. Daarom hebben we voor jou het mooiste aanbod aan vakanties naar Benidorm.

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties en onze brede kennis van Spanje, ben je verzekerd van de beste vakantie in Benidorm tegen een scherpe prijs. Dus ook als je naar Ibiza op vakantie wil, is Neckermann de reisorganisatie voor jou!

Waarom Neckermann?

Goed geregeld, prima geprijsd
Compleet aanbod aan vakanties naar Benidorm
Al jaren jouw betrouwbare Benidorm reispartner
Direct naar: