Op vakantie naar Barbados

Caribische rum, een tropisch klimaat en fijne zandstranden omringd door koraalriffen; dat is wat een vakantie naar Barbados jou te bieden heeft.

Barbados is een land in het Caribisch gebied dat bestaat uit één eiland van 430 km². Het eiland is onderdeel van de Kleine Antillen en, aangezien het vroeger een kolonie van Engeland was, wordt Barbados ook wel Little England genoemd.

Natuur en klimaat

Barbados wordt omgeven door een blauwe zee en witte stranden. Mede dankzij de vele koraalriffen met allerlei soorten zeedieren is het de perfecte plek om te snorkelen of te duiken. Het klimaat van Barbados is ideaal voor zonliefhebbers. Naast het warme klimaat wat er het hele jaar door heerst, waait er een zeebries over het eiland. Dit maakt Barbados ook geschikt voor watersporten, zoals zeilen en surfen.

Bridgetown

Door de Britse koloniale invloeden zie je veel Engelse plaatsnamen in Barbados. Zo ook de hoofdstad Bridgetown, een belangrijk financieel centrum in de Caraïben en de grootste plaats op het eiland. 's Avonds kun je in deze stad losgaan in één van de vele clubs en discotheken langs de kust, waar veel reggae en R&B-hits voorbij komen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Barbados en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk

Met Neckermann naar Barbados

Neckermann hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit tegen de beste prijs en met ons ruime aanbod zit er ook voor jou een ideale accommodatie bij. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties naar Barbados kunnen wij jou van goed advies dienen en al je vragen over jouw vakantie naar Barbados beantwoorden.