De Bahama's

Met Neckermann naar de Bahama's

Neckermann hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit tegen de beste prijs en met ons ruime aanbod zit er ook voor jou een ideale accommodatie bij. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties naar de Bahama's kunnen wij jou van goed advies dienen en al je vragen over jouw vakantie naar de Bahama's beantwoorden.

Op vakantie naar de Bahama's

..

De meest luxe strandvakanties tegen een betaalbare prijs; dat is wat een vakantie naar de Bahama's jou te bieden heeft.

Op ongeveer 9 uur vliegen van Amsterdam liggen de Bahama's, een archipel van 700 eilandjes, gelegen in de Atlantische Oceaan ten noorden van Cuba en Haïti en voor de kust van Florida. Op de Bahamas schijnt het hele jaar de zon en het verfrissende zeewindje zorgt voor een prettig klimaat.

Eilanden

..

Op de Bahama's zijn slechts 40 van de 700 eilanden bewoond; er valt dus nog veel te ontdekken. Voor een luxe strandvakantie zijn vooral de eilanden Grand Bahama en New Providence prachtige vakantiebestemmingen. Het meest bijzondere strand van de Bahama’s is te vinden op Harbour Island. Dit eiland staat namelijk bekend om zijn kilometers lange roze strand op Pink Sands Beach. De roze verkleuring komt door zeer kleine koraal insecten met een fel roze of soms rode schild.

Verder is het Exuma Cays Land & Sea Park, gelegen op een eiland in het midden van de Bahama’s, een echte aanrader om te snorkelen of te duiken is. Het eiland bestaat eigenlijk uit zo’n ongeveer 360 kleine eilandjes waarop het park is gevestigd.

Nassau

..

Nassau is de hoofdstad én de grootste stad van de Bahama’s. Maar liefst 70% van de inwoners van de Bahama’s woont in Nassau. Een aantal top bezienswaardigheden zijn de Ardastra Gardens & Zoo aan de Chippingham Road, Potters Cay Market, Nassau Botanical Garden, Fort Montagu en Hartley’s Undersea Walk. Verder heeft Nassau veel gezellige markten, winkelstraten, restaurants en natuurlijk prachtige stranden en historische koloniale bouwwerken. Ook vind je hier een bruisend uitgaansleven.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar de Bahama's en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk