Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Zonvakantie in mei 2020

Mei is een populaire maand onder vakantiegangers. Een heerlijke zonvakantie die bij je past is in deze maand zo gevonden. Zowel in Europa als in andere delen van de wereld vind jij bij Neckermann je droomvakantie. Of je nu weg wilt met je kids tijdens de bruisende meivakantie of op een rustiger moment van de maand van de zon wilt genieten, bij Neckermann ben je altijd aan het juiste adres. Met keuze uit een rijk aanbod aan accommodaties, kies jij snel jouw all-inclusive resort of flexibele appartement. Wij zorgen dat je met elk budget ook in mei comfortabel op vakantie gaat!

Waar is het warm in mei?

Bij een geslaagde zonvakantie is een lekker temperatuurtje wel een must. Vraag jij je af waar het warm is in mei? In genoeg bestemmingen! Veel landen warmen aardig op in mei, waardoor er vaak zelfs een klassieke zon-zee-strand-vakantie er wel in zit. Ook staan deze landen het toe om bezienswaardigheden te bezoeken of wandelingen door de natuur te maken, omdat de warmte nog geen tropische proporties heeft bereikt zoals in hartje zomer. Hieronder beschrijven wij een paar van de meest populaire bestemmingen voor zonvakanties. Laat je inspireren en boek vandaag nog jouw zonvakantie in mei 2020.

Vakantie in mei op Ibiza

Op Ibiza maakt de zomer zijn intrede in mei. Met temperaturen die rond 25 graden zijn, banen steeds meer vakantiegangers zich een weg naar het strand om van de heerlijke zonnestralen te genieten. Deze maand valt nog in het laagseizoen en dit is qua kosten en drukte ook nog eens heel gunstig. Zo verblijf je in de beste accommodaties voor de laagste prijzen en het aantal toeristen om je heen is alles behalve massaal. Wanneer je er behoefte aan hebt, kun je de drukte wel makkelijk opzoeken. In mei beginnen namelijk de openingsparty’s voor verschillende clubs.

Mallorca in mei

Waar Mallorca met zijn tropische temperaturen vooral in de zomer veel toeristen aantrekt, heeft het eiland ook in mei zijn charmes. Vooral in het zuiden van Mallorca begint het lekker op te warmen in het voorjaar. Het Spaanse eiland is aantrekkelijk voor twee soorten publiek: toeristen die aan het strand van de zon willen genieten en bezoekers die een sportieve instelling hebben. Beide groepen komen aan hun trekken. Met vele sportgelegenheden, wandelgebieden en heerlijk uitgestrekte stranden, vangt Mallorca het hele jaar door allerlei soorten toeristen op.

Voorjaar in Griekenland

Griekenland is op elk moment van het jaar een populaire bestemming voor reizigers die de zon willen combineren met mooie stranden, heerlijk eten en een indrukwekkende cultuur. Met de langzaam oplopende temperaturen, is mei de ideale maand om alle drie van deze pijlers mee te pakken. Heerlijk rustig aan de zee liggen bakken op het eiland Rhodos, dineren bij een populair en authentiek Grieks restaurant zonder te wachten of in alle rust langs het Akropolis en verschillende musea struinen. Ontdek Griekenland van een andere kant in de maand mei!

Waar kan ik in mei op zonvakantie?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in mei. Wanneer wil je weg? Kies je bijvoorbeeld voor de levendige meivakantie of een rustiger moment in deze maand? Laat je inspireren door Neckermann met tips voor een geslaagde vakantie in zowel het binnen- als het buitenland.
De meivakantie is ideaal om een vakantie naar de zon te boeken. In mei ben je de enorme hittegolven in populaire zonvakantiebestemmingen voor, terwijl je wel volop geniet van zomerse temperaturen.