Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Heerlijke zonvakanties in maart 2020

Wil jij in maart 2020 de zon opzoeken en vraag jij je af waar het dan lekker warm is? Hoewel maart een twijfelachtige en onvoorspelbare maand qua weersomstandigheden, vind je bij Neckermann de meest geschikte bestemmingen voor een zonvakantie in deze maand. Daarnaast hebben wij verschillende overnachtingsmogelijkheden voor je. Je boekt binnen enkele muisklikken bij een luxe all-inclusive hotel of een comfortabel appartement. Alles wat jij nodig hebt voor een mooie zonvakantie in maart, vind jij bij Neckermann.

Gran Canaria maart

Het grootste Canarische Eiland is qua zijn mooie natuur ook in maart een prachtige plek om je zonvakantie door te brengen. Op het strand liggen met een lekker drankje in je hand of naar de zonsondergang kijken is zeker goed denkbaar in deze periode. De temperaturen lopen op tot maar liefst 22 graden! Bovendien kom je echt tot rust in deze periode met relatief weinig toeristen. Themaparken zoals Loro Parque en Maroparque zijn ideaal, omdat je elke attractie zonder wachtrijen uitprobeert. Kortom, in Gran Canaria vind u alles wat u zoekt.

Tenerife in maart

Op Tenerife hoef je ook in maart nooit lang na te denken over wat je kunt gaan doen. De hoofdstad Santa Cruz is al een beleving op zichzelf. Een mengeling van oude en nieuwe architectuurstijlen, de kleurrijke straten en huizen en de mooie natuur maken het ideaal om zorgeloos door de stad te slenteren. Wanneer je het stadse bestaan wilt verlaten, ga je naar het natuurpark Teide. Of ga via de kabelbaan de bergen in, waarna je een wandeling maakt door de uitzonderlijke natuur van Tenerife. Spot jij de legendarische vulkaan?

Opzoek naar een korte zonvakantie in maart?

Wil je een paar dagjes weg? Ook een korte zonvakantie is mogelijk in maart. Of je een weekendje of een midweek weg wilt, met Neckermann vind je altijd je weg naar de zon! Naast de bovengenoemde vakantiebestemmingen kun je met in maart nog naar tientallen andere plaatsen. Vul de periode in wanneer jij de zon wilt opzoeken en ontdek de mooiste mogelijkheden voor de scherpste prijzen.