Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Boek jouw zonvakantie in juni

Je wilt de zomerdrukte voor zijn, terwijl je wel verzekerd bent van zonovergoten dagen. Dan is juni de ideale maand voor jou om op zonvakantie te gaan. Bij Neckermann heb je boordevol keus voor een bestemming die het beste bij jou past. Zo vind je altijd de beste aanbiedingen voor de populairste bestemmingen binnen Europa of net erbuiten. Wil je liever een verre, exotische reis plannen? Ook hiervoor zit je bij ons goed. Een zonvakantie of een vakantie met zon in juni: hoe je het ook wilt hebben, wij helpen je om inspiratie op te doen. Met accommodaties over de hele wereld, vind jij bij Neckermann altijd de beste zonvakanties voor de mooiste prijzen.


Populaire vakantiebestemmingen in juni

Juni is de maand die de zomerperiode inluidt. De maand valt nog in het laagseizoen en de temperaturen in zonbestemmingen hebben geen tropische proporties bereikt. Dit is dus de beste periode om alles uit je zonvakantie te halen. Je wisselt languit op het strand liggen af met bezienswaardigheden bezoeken of wandelingen maken door natuurgebieden die in juni in volle bloei staan. Lekker alles uit je zonvakantie halen, dus!

Ontdek Mallorca in juni

Begin van de zomer met nog de naweeën van de lentekriebels: juni is de ideale maand om het Spaanse eiland Mallorca te ontdekken of te herbeleven. Hoewel het eiland een hoog toeristisch gehalte kent, heeft Mallorca wel zijn eigen identiteit weten te behouden. Daarom kun je naast van de heerlijke zon genieten op het strand, ook de kleine plaatsjes bezoeken en de cultuur proeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Alcúdia? Dit kleine stadje is het oudste van Mallorca. Je ziet hier een deel van de gebouwen uit de 17de eeuw terug en je steekt zo over naar het moderne stadscentrum om te winkelen of een terrasje te pakken.

Griekenland in juni

Zomerse temperaturen, minus het aantal toeristen dat hiermee gepaard gaat? Dan is een bezoekje aan Griekenland in juni een perfecte bestemming voor jou. Je combineert eenvoudig een stedentripje met je zonvakantie door een bezoek aan Athene te brengen. Of je gaat hoppen over de legendarische eilanden Rhodos , Kreta en Lesbos. Griekenland behoort het hele jaar door tot de favoriete zonvakanties van vele toeristen, omdat elke maand en elk seizoen weer een andere charme van het land belicht. Ontdek jij Griekenland in juni?

Kan ik in juni goedkoop op zonvakantie?

Er zijn genoegbetaalbare zonvakanties te vinden in juni. In deze maand op vakantie gaan heeft veel voordelen. Zo valt juni buiten het zomerse hoogseizoen, waardoor de prijzen laag liggen en jij goedkoop naar de zon gaat. Daarnaast ben je de drukte van massale toeristen voor, waardoor je in alle rust alles uit je vakantiebestemming haalt!

Kan ik met een baby op zonvakantie in juni?

Wanneer je met je baby op zonvakantie wilt gaan, is juni hiereen uitstekende maand voor. Het is nog vrij rustig op de populaire vakantiebestemmingen en er heersen milde, zomerse temperaturen, zodat jij het meeste uit de vakantie haalt samen met je kleintje.