Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Zonvakantie in januari 2020

Wil jij in januari op vakantie naar een zonovergoten plek, waar je kunt genieten van de heerlijkste temperaturen? Zelfs in de koudste maanden zijn er genoeg bestemmingen voor een heerlijke zonvakantie. In januari vind je de zon zowel aan deze als de andere kant van de evenaar. Waar jij in januari ook heen wilt, bij Neckermann hebben wij de fijnste accommodaties in de zonnigste plaatsen voor de beste prijzen. Boek vandaag nog je zonvakantie voor januari 2020 en begin met dromen.

Zonvakantie op de Canarische eilanden: naar Gran Canaria of Tenerife in januari

Het Canarische Eiland Gran Canaria wordt gekenmerkt door zijn vrij constante temperatuur, waardoor je ook in januari van een heerlijk klimaat geniet. Gemiddelde dagtemperatuur is hier in de wintermaanden 20 graden. Naast brede kustgebieden met mooie stranden, zijn er ook genoeg bezienswaardigheden en excursies die je zonvakantie extra leuk maken. Zo zie je in Las Palmas het huis van Columbus en je bezoekt het Palmitos Park, het grote vogelpark en dolfinarium. Het eiland heeft bovendien een vulkanische oorsprong, wat van Gran Canaria ook in januari een prachtig natuurgebied maakt.
Een ander Canarisch Eiland dat minstens zo leuk is, is Tenerife. Deze populaire zonvakantie bestemming is ook in januari een aantrekkelijke plek voor toeristen uit heel Europa. De zomerse temperaturen die we in Nederland hebben, vind je in de winter al hier. Naast bakken in de zon met een drankje in je hand, heb je hier nog genoeg activiteiten te doen. Wist je dat er bijvoorbeeld piramides op dit eiland staan? Ideaal voor een cultureel tripje! En als je liever voor een attractie gaat, bezoek je het grote waterpark Siam Park. Het park biedt activiteiten waarbij je kunt relaxen of adrenaline door je hele lijf kunt ervaren!

Vlieg naar Dubai in januari

Ga je liever naar een verre stad voor je winterse zonvakantie? Kies dan voor Dubai. Wanneer het bij ons winter is, is het op Dubai rond de 25 graden. Het is dus ideaal om hier in januari heen te gaan. Met haar kenmerkende, immense skyline is Dubai een prachtige stad om te zien. De wolkenkrabbers in de Dubai Marina, het luxe strand van Jumeira Beach en Dubai mall, het grootste winkelcentrum ter wereld zijn maar enkele voorbeelden die van Dubai ook in januari een must see maken. Bezoek de stad die nooit slaapt en ervaar de Arabische cultuur met een twist.

Vakantietips voor januari

Je bezoekt ook in januari vele vakantielanden met Neckermann. Of je van de Alpen wilt afglijden op je ski’s of liever de warme zon opzoekt, voor elk type vakantie hebben wij de beste bestemmingen. Met onze inspiratie pagina's en scherpe aanbiedingen staan wij in januari klaar met de beste vakantietips. Lees meer en boek jouw droomvakantie!

Dubai