Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

In februari op zonvakantie

Ook in 2020 is Neckermann jouw online reisbureau voor een geslaagde zonvakantie. Bij ons boek je over het hele jaar de lekkerste reizen naar de mooiste bestemmingen. Wat dacht je ervan om even er tussenuit te gaan in februari? Kies nu jouw favoriete bestemming uit om in de krokusvakantie met de kinderen weg te gaan of kies een ander moment om februari om voor de gunstigste prijzen met je vrienden een onvergetelijke zonvakantie te beleven. Wil je weten waar het warm is in februari? Lees verder of bekijk ons brede aanbod aan de mooiste steden en plaatsjes voor jouw zonvakantie in februari!

Ontdek de Canarische Eilanden in februari

De Canarische Eilanden: elk een paradijsje op aarde met het hele jaar door heerlijk weer. In de maand februari pak je ook Carnaval mee. Dit typisch Canarische feest, neemt een spectaculaire ervaring met zich mee. Van straatorkesten tot gala’s, je kijkt je ogen uit. Combineer je zonvakantie met valentijnsdag om met je liefje op een van deze romantische eilanden te verblijven. Geniet samen van de zonsondergang op een mooi strand. Ook natuur staat je in februari wat moois te wachten. Tijdens deze maand staan de amandelbomen in volle bloei, waar je van geniet tijdens een wandeling.

Carnaval op Gran Canaria

Is je keus voor een zonvakantie in februari gevallen op Gran Canaria? Perfect, want hier beleef je de Carnaval het grootst. Denk aan de enorme en kleurrijke optochten, de mooie danseressen en de feestelijke muziek. Vergeet ook niet om Teror te bezoeken. Dit idyllische dorpje heeft prachtige straatjes met opvallende huisjes, waar je lekker doorheen wandelt en een drankje op een terrasje drinkt. Ook het oude stadsgedeelte van Las Palmas is de moeite waard, om de historische kant van het eiland te aanschouwen. Of ga aan de top van Roque Nublo staan en ervaar hoe het is om het hele eiland aan je voeten te hebben.

Beleef februari op Tenerife

Ook in februari is Tenerife een veel gekozen vakantiebestemming door toeristen. Laten we beginnen met de hoofdstad Santa Cruz. Hier zie je de perfecte balans tussen moderne architectuur en de klassieke, historische kant van de stad. Je wandelt door de verschillende straten terwijl je aan het winkelen bent of je geniet van een drankje in de zon op een terrasje. Zin in een meer cultureel uitje? Dan is Museo de la Naturaleza y El Hombre een goede daginvulling. In dit archeologische museum loop je door de geschiedenis van het eiland.

De mooiste bestemmingen en beste tips voor een zonvakantie in februari

Een zonvakantie in februari? Dat kan! Met de vele bestemmingen van Neckermann over de hele wereld vind jij de warme zonnestralen die je in de winter nodig hebt. Bekijk ons rijke aanbod en boek vandaag nog jouw hotel of appartement!
Met onze inspiratie pagina's, informatie reispagina’s en scherpe aanbiedingen staan wij in ook in februari klaar met de beste vakantietips. Lees meer en boek jouw droomvakantie!