Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Boek jouw zonvakantie in december

Maak jij de winter liever van een afstand mee? Boek dan nu jouw zonvakantie voor december 2019. Neckermann stuurt jou naar de mooiste en zonnigste bestemmingen, waar jij in een in mild klimaat met een t-shirt aan geniet van een drankje op het terras. WIl je weten waar het warm is in december? Ter inspiratie vind je hieronder de favoriete vakantiebestemmingen van onze klanten. Bekijk ons ruime aanbod aan accommodaties en boek vandaag nog jouw luxe all-inclusive resort of flexibele appartement. Breng de feestdagen in stijl door aan de Middellandse Zee of de Atlantische Oceaan!

Gran canaria in december: zonvakantie of overwinteren

Gran Canaria in december is een aantrekkelijke vakantiebestemming voor verschillende groepen reizigers. Dankzij het milde klimaat en de spotgoedkope prijzen van accommodaties en restaurants, verruilen steeds meer mensen hun woonplaats voor het eiland om er te overwinteren. Maar ook voor vriendengroepen en gezinnen die liever een korter verblijf voor ogen hebben, valt Gran Canaria goed in de smaak. Er zijn genoeg bezienswaardigheden en excursies te doen op het eiland. In de decembermaand lopen er vrij weinig toeristen rond op het eiland, dus je staat nooit lang in de rij en je kunt de tijd nemen om alles goed te zien en te beleven. En is er een idealere temperatuur dan 22 graden om dit te doen?

Tenerife in december

Een ander Canarisch Eiland dat graag wordt gezocht in december is Tenerife. Op dit eiland beleef je hartje winter een lekkere een zonvakantie, wat een droom is die hier werkelijkheid wordt. Met krachtige zonnestralen van zo’n 22 graden en de zachte avonduren met 16 graden, maken jouw vakantie haast zomers. Het eiland is vrij rustig te noemen in de wintermaanden, waardoor jij vol van alles geniet. Je stapt zonder reservering de lekkerste en populairste restaurants binnen, waar je ook aan de prijzen merkt dat het laagseizoen is. Boek vandaag nog jouw zonvakantie in december naar Tenerife en ontdek de winter van een geheel andere kant.

Oud en nieuw vieren in Dubai

Dubai is de moderne uitvoering van duizendeneennacht. In hartje Arabië ontdek je een wereld waar rijkdom en luxe de boventoon voeren. Het culturele erfgoed van de stad en de immense skyline gaan gepaard met de indrukwekkende en pure natuur. Wanneer je Dubai in december bezoekt, is het aan te raden om oud en nieuw mee te pakken. Met vieringen door de hele stad wordt Oudjaarsavond een sprookjesachtige beleving. Van ongeziene vuurwerk- en lichtshows tot live-optredens van bekende muzikanten. Na afloop is er zelfs nog de mogelijkheid om te kamperen onder de sterrenhemel in de woestijn.

Ibiza in de wintermaanden

Ibiza in december is als een goed bewaard geheim. Waar het eiland wordt overspoeld door toeristen in de zomermaanden, geniet je in de winter in alle rust van het eiland. Je bent omringd door locals, waardoor je de Spaanse cultuur van dichtbij meemaakt. De dynamische strandclubs veranderen in december in heerlijke loungetenten. Voor nog geen twintig euro bestel je een driegangenmenu bij de beste restaurants van het eiland. En ben je in een romantische bui? De kleurrijke zonsondergangen op Ibiza zijn in december helderder en indrukwekkender dan ooit.

Kan ik in december goedkoop op zonvakantie?

Ook in december heeft Neckermann genoeg aanbiedingen en last-minute-acties, waarmee jij voordelig op zonvakantie. Zo ontvlucht jij de koude en natte winter van Nederland en breng je deze maand door onder heerlijke zonnestralen. Bekijk vandaag nog ons rijke aanbod aan bestemmingen en accommodaties!

Naar welk land kan ik op zonvakantie in december?

Wanneer het in Nederland hartje winter is, zijn er genoeg andere plaatsen in de wereld waar de zon dan nog lekker warm schijnt. Blijf bijvoorbeeld dichtbij thuis en bezoek een van de Spaanse eilanden of een ander mediterraan gebied. Ook wanneer je verdere weg wilt, zoals naar Azië, zit je bij Neckermann goed.