Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Neckermann & Transavia

Transavia is opgericht in 1965 en is onderdeel van de AIR FRANCE KLM groep. Jaarlijks vervoert Transavia 10 miljoen passagiers. De vloot bestaat uit 30 jonge en milieuvriendelijke vliegtuigen. Er wordt voornamelijk gevlogen met de 73 Boeing 737, en dan met name het type 800.

Een deel van de Transavia vloot beschikt over het 'Sky interieur'. Dit bestaat uit LED-verlichting dat zorgt voor een fijne sfeer tijdens je vlucht. Daarnaast zijn de stoelen gemaakt van E-Leather, wat niet alleen voor brandstof besparing zorgt maar ook voor reiscomfort.

Transavia vliegtuig

Bagage

Je mag 1 stuk handbagage meenemen van maximaal 10 kilo. De prijzen, voor de ruimbagage, zijn als volgt:

15 kilogram: €17 per enkele reis

25 kilogram: €23 per enkele reis

40 kilogram: €35 per enkele reis

20 kilogram: €20 per enkele reis

30 kilogram: €28 per enkele reis

Eten & drinken

Tijdens je Transavia vlucht heb je de mogelijkheid om eten en drinken te kopen. Er kan gekozen worden uit een veelzijdig assortiment, zo staan er verschillende warme dranken op het menu, noodles, soep, sandwiches en nog veel meer. Ook is het toegestaan alcoholische dranken te drinken, maar alleen als deze aan boord zijn gekocht. Let op als je een allergie hebt; er is geen garantie dat het aan boord vrij is van hetgeen waar je allergisch voor bent. Wil je liever eigen eten meenemen aan boord? Dan is dit ook toegestaan. Als dit niet op de luchthaven na de douane controle wordt gekocht, houd hierbij dan wel rekening met de regels van de luchthaven en wat je wel en niet mee mag nemen in je handbagage.

Stoelen

Stoelen reserveren kan tegen betaling bij Transavia. Dit kan vanaf 12 weken voor vertrek. Om stoelen te reserveren moet er worden ingelogt op de site van Transavia. Dit kan met je reserveringsnummer bestaande uit de laatste 8 cijfers.

Inchecken

Wanneer je een vliegreis boekt en vliegt met Transavia, kun je online inchecken. Dit geldt voor vluchten vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Alleen reizende kinderen kunnen alleen op de betreffende luchthaven inchecken. Je kunt inchecken vanaf 30 uur tot 4 uur vóór vertrek.Het Transavia boekingsnummer is je Neckermann reserveringsnummer bestaande uit de 8 laatste cijfers. Voorbeeld: je reserveringsnummer is 03 NVN 12345678 dan is 12345678 je boekingsnummer die je tijdens het inloggen op Mijn Transavia gebruikt. Dus zonder 03 NVN ervoor.

Check online in