Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

PortAventura in Salou

PortAventura

Het grootste Spaanse themapark

Ga op een onvergetelijk wereldavontuur en bezoek exotische plaatsen zoals China, Polynesia, Far West, México, Mediterrània en SésamoAventura, het gebied voor families ingericht volgens de wereld van Sesamstraat.

In elke zone staan talloze attracties, shows, winkels en thematische restaurants op jou te wachten. PortAventura Park biedt jou 40 attracties die zowel waaghalzen als kleine kinderen geweldig zullen vinden. Ben je op zoek naar spanning, waag je dan op de 8 duizelingwekkende loopings van Dragon Khan, klim tot 100 meter voor de vrije val van Hurakan Condor of beproef de snelheid van Furius Baco, die je van 0 naar 135 km/u lanceert in minder dan 3,5 seconde. En natuurlijk niet te vergeten de spectaculaire afdaling vanaf 76 meter hoogte die op je wacht in de hoogste achtbaan van Europa: Shambhala!

Als je attracties zoekt waar je spanning en plezier met elkaar deelt, mis dan niet de verfrissende tocht in Tutuki Splash, de leuke rit van Tomahawk of de angstaanjagende reis in de Tren de la Mina; drie attracties om steeds van te genieten, of het nu met vrienden of met jouw partner is.

Begeef je in Angkor, een familie-attractie die in 2014 in gebruik werd genomen. Een leuk interactief avontuur voor het hele gezin. Ontdek een echt Cambodjaans dorpje in een jungle vol wilde dieren. Ben je er klaar voor? Onderneem een spectaculaire en wonderlijke tocht van meer dan 300 meter.

Attracties in PortAventura

Dragon Khan

port-aventura

Furius Baco

port-aventura

Voor de kids

port-aventura

Spectaculaire show

port-aventura