Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Overwinteren in Spanje

Spanje is een uitstekende bestemming om te overwinteren en aan de koude en natte Nederlandse winter te ontsnappen. Aan de Spaanse kust geniet je van een aangenaam en mild klimaat, waarin je tot rust komt of juist erop uit trekt om het land te ontdekken. Waar Spanje voornamelijk bekend staat als een populaire vakantiebestemming in de zomer, vind je er ook in de wintermaanden de zon en het comfort die kenmerkend voor het land zijn. De rijke cultuur, de talloze bezienswaardigheden en de fascinerende geschiedenis zorgen ervoor dat er altijd genoeg te beleven is. Zo zijn naast de toeristische trekpleisters, ook de authentieke en pittoreske Spaanse bergdorpjes zeker het bezoeken waard. Ontdek nu een andere kant van Spanje en laat je verrassen!

Online kunt u tot maximaal drie weken boeken, wilt u langer verblijven? Vul dan het onderstaande formulier in, dan maken we voor u een aanbod op maat!

Costa Blanca in de winter

De Spaanse kustlijn Costa Blanca is een zeer geliefde bestemming om te overwinteren. Vanwege zijn ligging aan de Middellandse Zeekust, kent Costa Blanca ook in de winter heerlijke temperaturen. De naam die ‘witte kust’ betekent, is afgeleid van de witroze amandelbloesems die vroeger over dit gehele gebied groeiden. Hoewel de amandelbomen zijn verdwenen, draagt Costa Blanca de naam nog met trots dankzij zijn tientallen stranden die uit wit zand bestaan. Aan deze kust is de populairste plaats om te overwinteren Benidorm. Door haar kenmerkende bouwstijl met veel hoogbouw, weet Benidorm ook in de wintermaanden veel bezoekers te boeien. Je ontvlucht bovendien binnen 20 minuten rijden de trekpleisters van Costa Blanca richting de minder bekende bergdorpjes.

Kosten overwinteren in Spanje

Het idee dat overwinteren in warme landen alleen voor de ‘allerrijksten’ is weggelegd, past gelukkig niet meer in deze tijd. Je brengt met elk budget een aangename en comfortabele winter door in Spanje. De kosten voor het overwinteren liggen zelfs vaak relatief lager dan wanneer je Spanje in de zomermaanden zou bezoeken. Dit geldt met name wanneer je ervoor kiest om voor een lange periode de winter in Spanje te overbruggen. Terwijl thuis de kachel uit staat, geniet jij van de zon die wel volop aanstaat. Zo ontloop je de koude winter, terwijl je kosten in Nederland bespaart. Zo geniet je optimaal van de voordeligste vakantietarieven in een van de populairste vakantiebestemmingen van Europa.

Top accommodaties in Spanje

Van luxe all-inclusive hotels tot flexibele appartementen, je vindt bij Neckermann altijd precies wat jij nodig hebt om je vakantie optimaal en helemaal op jouw manier te beleven. Met name appartementen zijn populair voor het overwinteren in Spanje. Deze zijn ideaal voor groepen, omdat je met je hele gezin of vriendengroep samen in een comfortabel onder een dak verblijft. Overwinteren met het ultieme thuisgevoel, dus! Bekijk het ruime aanbod aan appartementen en hotels in Benidorm of een van de andere mooie kustplaatsen in Spanje!

Offerte aanvraag overwinteren

Vul onderstaand formulier in en laat op basis van je specifieke wensen geheel vrijblijvend een offerte op maat maken. Wij doen ons best om je binnen 2 werkdagen een reactie te sturen op je offerte aanvraag.

verplicht veld