Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Overwinteren in Portugal

Ontsnappen aan de kou in Nederland doe je door te overwinteren in Portugal. Met zijn milde klimaten, bezienswaardige steden en mooie stranden is Portugal een land waar je de winter op een heerlijke manier beleeft. Hoewel het land met name bekend staat om zijn eindeloze zomerzon, zijn er in het zuiden van Portugal ook in de wintermaanden milde temperaturen en heerlijke zonnestralen. Er is bovendien ook genoeg te doen. Hoewel de zee misschien te koud is om te zwemmen, bewonder je wel van een afstand de recordhoge golven in de Atlantische Oceaan en met oud en nieuw zie je prachtige vuurwerkshows die je nergens anders tegenkomt. Een ander voordeel van de winter in Portugal is dat je er aanzienlijk minder toeristen ziet, waardoor je bijvoorbeeld zonder reservering bij de lekkerste restaurants aanschuift en in alle rust de grootste trekpleisters van het land bezoekt.

Online kunt u tot maximaal drie weken boeken, wilt u langer verblijven? Vul dan het onderstaande formulier in, dan maken we voor u een aanbod op maat!

Overwinteren in Algarve

Voor het beste weer in Portugal gedurende de wintermaanden, ga je naar het gebied Algarve. De kans op regen is daar aanzienlijk minder dan in andere Portugese plaatsen en ook de temperaturen liggen een stukje hoger. Je kunt lekker buiten van een drankje genieten en soms zelfs baden in de zon. Het plaatsje Lagos dat in het gebied ligt, heeft de mooiste wandelgebieden over de rotsen en het strand. In het grote en veelzijdige stadscentrum kun je gezellig winkelen of lekker een terrasje pakken. In het historische centrum van de stad vind je zo een aantal van de beste restaurants in Portugal. Ook voor de sportieve overwinteraars zijn er mooie mogelijkheden. Het gebied kent veel golfbanen, waar je in de zon een balletje slaat.

Kosten overwinteren in Portugal

Je kunt heel voordelig overwinteren in Portugal. Waar de prijzen in het land aan de hoge kant kunnen zijn in de zomer, zul je merken dat de kosten voor zowel verblijf als vervoer in de winter aanzienlijk lager liggen. Daarom is overwinteren in Portugal met elk budget en voor elke levensgenieter een uitgelezen kans om Nederland pas in de lente weer op te zoeken. Bovendien staat de kachel thuis in het kikkerlandje uit, zodat jij met die bespaarde kosten een heerlijke vakantie hebt tegen de laagste tarieven. Kom in Portugal overwinteren en ontdek het goede leven van de zonnige kant!

Appartement in Portugal

Ook in de winter heb je in Portugal de keus uit verschillende accommodaties voor een aangenaam verblijf. Veel bezoekers die er komen om te overwinteren kiezen het liefst voor een appartement. In een appartement overnacht je comfortabel met je gezin of vriendengroep onder een dak, waarmee je in een perfecte balans het ultieme thuis- en vakantiegevoel combineert. Bekijk het ruime aanbod aan appartementen in Algarve of een van de andere mooie kustplaatsen in Portugal en boek vandaag nog voor een warm verblijf in de wintermaanden.

Offerte aanvraag overwinteren

Vul onderstaand formulier in en laat op basis van je specifieke wensen geheel vrijblijvend een offerte op maat maken. Wij doen ons best om je binnen 2 werkdagen een reactie te sturen op je offerte aanvraag.

verplicht veld