Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Overwinteren op de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn veruit de beste plek om te overwinteren en aan het koude, natte Nederland te ontsnappen. De temperaturen in de winter liggen in de eilandengroep tussen 19 en 26 graden met een helderblauwe lucht. Je kunt zo de hele dag lekker op het strand liggen! In de winter bezoeken veel toeristen ook de historische bezienswaardigheden, wat met de hete temperaturen in de zomer voor velen juist een uitdaging is. Trekpleisters zijn er dan ook genoeg. Alle zeven de eilanden hebben een rijke en oude cultuur, die je nu nog terugziet in de hedendaagse tradities en de opvallende kunstvormen. Elk eiland heeft een eigen specialiteit, die het ontdekken waard is. Kom overwinteren op de Canarische Eilanden en ontdek een andere kant van de Spaanse cultuur!

Online kunt u tot maximaal drie weken boeken, wilt u langer verblijven? Vul dan het onderstaande formulier in, dan maken we voor u een aanbod op maat!

Breng de winter door op maanachtig Tenerife

Tenerife is een populaire winterzonbestemming, wat het grootste Canarische eiland uiterst geschikt maakt om er te overwinteren. Het behoort in alle seizoenen van het jaar tot het grootste toeristentrekpleister ter wereld. Met zijn luxueuze voorzieningen en prachtig maanachtige landschap, is het onmogelijk je hier te vervelen. De vulkaan El Teide op het eiland en het omringende nationale park zijn de drukst bezochte natuurwonderen van Spanje, waar jaarlijks drie miljoen bezoekers op afkomen.

Overwinteren op delicatesse-eiland Lanzarote

Ook Lanzarote is qua temperaturen en bezienswaardigheden een ideaal oord om te overwinteren. Wat het eiland bijzonder maakt, is de voorliefde voor gastronomie. Dit is de leer waarin cultuur en voeding samenkomen. Voor fijnproevers die nieuwe smaken willen ontdekken, is het een must om het eiland in de winter te bezoeken. Verschillende horecagelegenheden bereiden en serveren gerechten volgens authentieke recepten, wat resulteert in rijke delicatessen waarbij het water je in de mond loopt. Gastronomie op Lanzarote vindt in de wintermaanden plaats, omdat de horecagelegenheden het te druk hebben in de zomer om zich op deze delicate kunst te storten.

Voordelig overwinteren op de Canarische Eilanden

Overwinteren in een warm oord is voor elke levensgenieter met elk budget mogelijk. De kosten voor levensonderhoud liggen op de Canarische Eilanden niet hoog, waardoor je hier niet duurder uit hoeft te zijn dan wanneer je in Nederland zou blijven. Misschien scheelt het zelfs, want je maakt in de koudste wintermaanden geen energiekosten thuis, waardoor je ook geld bespaart.

Top accommodaties op de Canarische Eilanden

Wanneer je ervoor kiest om op een van De Canarische Eilanden te overwinteren, zul je merken dat er allerlei accommodaties zijn waar je uit kunt kiezen. All-inclusive hotels en appartementen zijn er in overvloed. De keus van veel overwinteraars gaat uit naar appartementen, omdat je hier met het ultieme thuisgevoel van een comfortabele vakantie geniet. Ook biedt een appartement genoeg ruimte, zodat je met je vrienden of familie onder een dak vertoeft. Bekijk het ruime aanbod aan appartementen op de Canarische Eilanden en boek vandaag nog voor een warm verblijf in de wintermaanden!

Offerte aanvraag overwinteren

Vul onderstaand formulier in en laat op basis van je specifieke wensen geheel vrijblijvend een offerte op maat maken. Wij doen ons best om je binnen 2 werkdagen een reactie te sturen op je offerte aanvraag.

verplicht veld