Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Overwinteren

Overwinteren

Het zou toch mooi zijn als de zomer het hele jaar zou duren, maar helaas is dat niet het geval. In plaats daarvan kun je afreizen naar een Zuid-Europese zonbestemming om er de winter aan je voorbij te laten gaan. Overwinteren vanaf 28 dagen kan op een groot aantal plaatsen rond de Middellandse Zee, en de Spaanse en Portugese eilanden in de Atlantische Oceaan lenen zich er eveneens uitstekend voor. Ook het zuidelijk halfrond beschikt met Thailand en Australië over enkele traditionele bestemmingen voor Europese overwinteraars die aan de winter willen ontsnappen, maar Zuid-Europa blijft hiervoor toch verreweg het populairst.

Overwinteren Canarische Eilanden  

Vakantie Canarische Eilanden
  • Verblijf op één van de 7 Canarische Eilanden
  • De temperatuur duikt vrijwel nooit onder de 15 graden
  • Geniet ook in de wintermaanden van de fijne stranden

Overwinteren Spanje  

Vakantie Spanje
  • Populaire overwinter bestemmingen: Costa del Sol en Costa Blanca
  • Wij hebben een gevarieerd aanbod
  • Veel plaatsen hebben Nederlandse tandartsen, dokters, etc.

Overwinteren Portugal  

Vakantie Portugal
  • Geniet van de prachtige baaien en stranden
  • Aanbod van prachtige appartementen in de Algarve
  • Populaire bestemming onder de Nederlandse bevolking

Populaire locaties

De populairste locaties om te overwinteren vanaf 28 dagen vind je in Spanje en Portugal. Met name de Algarve aan de zuidkust van Portugal is door zijn zachte klimaat een geliefde vakantiebestemming voor zonaanbidders. In het centraal gelegen Albufeira ligt de gemiddelde temperatuur in januari bijvoorbeeld rond 18 graden Celsius, en veel kouder wordt het er ’s winters niet. Ook de Portugese eilandengroep de Azoren in de Atlantische Oceaan is ideaal voor een lange wintervakantie. Andere geliefde reisdoelen voor overwinteraars liggen in Spanje. Vooral de Costa Blanca, Costa del Sol, Andalusië, Alicante en de Canarische Eilanden zijn populaire overwinterbestemmingen.

Verblijfsmogelijkheden

Als je de winter wilt doorbrengen op een zonlocatie zijn er uiteenlopende verblijfsmogelijkheden om uit te kiezen. Voor veel mensen die willen overwinteren vanaf 28 dagen is het beschikbare budget daarbij doorslaggevend. Onder de overwinterlocaties in Spanje en Portugal bevinden zich luxueuze villa’s (niet zelden met een eigen zwembad), prachtig gelegen bungalows, appartementencomplexen met uitzicht op zee, sfeervolle huisjes aan het strand, campings in de natuur, voordelige bed & breakfast-kamers en natuurlijk hotels voor het ruimere budget. Wie het natte Nederlandse winterweer achter zich wil laten, vindt in het zuiden van Europa dus genoeg zonnige alternatieven om uit te kiezen.

Offerte aanvraag overwinteren

Vul onderstaand formulier in en laat op basis van je specifieke wensen geheel vrijblijvend een offerte op maat maken. Wij doen ons best om je binnen 2 werkdagen een reactie te sturen op je offerte aanvraag.

verplicht veld