Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Groepsreizen: vliegvakanties, wintersport & autovakanties

Ben je van plan om met een grote groep op vakantie te gaan? Bijvoorbeeld met de tennisclub, vrienden, familie muziekvereniging of met collega’s? Of vanwege het 50-jarige huwelijksjubileum van opa en oma? Neckermann helpt je met het samenstellen van de ideale groepsreis! Onze ervaren reisadviseurs zullen je wensen vertalen naar een voorstel dat binnen het budget past.Wil je een groepsreis boeken? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte die helemaal bij jullie wensen past!

Offerte aanvraag groepsboeking

Wil je samen met je bedrijf, vereniging, club, vrienden of familie op reis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een groep van 9 personen of meer. Wij helpen je een vakantie op maat te vinden!

Vul onderstaand formulier in en laat op basis van je wensen geheel vrijblijvend een offerte op maat maken. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.

Extra informatie inzake groepsboekingen

  • Helaas is het niet mogelijk om met meer dan 9 deelnemers online in te checken en/of om een stoel te reserveren. We adviseren om 3 uur van te voren op de luchthaven aanwezig te zijn.
  • Voor groepsboekingen hanteren wij de reguliere voorwaarden kijkende naar HERROEPINGSRECHT/WIJZIGEN/ANNULEREN (zie ook artikel 6 uit onze ‘Algemene reisvoorwaarden’). Daarnaast zijn alle Reisvoorwaarden van toepassing.
  • De definitieve namenlijst en kamerindeling dienen uiterlijk 1 maand voor vertrek bij ons bekend te zijn. Indien de vluchtvouchers zijn verzonden zijn er kosten aan een naamswijziging verbonden.

Waarom Neckermann?

Neckermann groepsreizen helpt graag met het samenstellen van je ideale reis. Bij groepsreizen kun je denken aan personeelsreizen, jubileumreizen, familiebijeenkomsten, themareizen, maar ook bijvoorbeeld verenigings-, sportclub- of bedrijfsuitjes.
Wij nemen groepsreizen vanaf 9 personen in behandeling. De ideale accommodatie(s) uit het aanbod van Neckermann en Vrij Uit worden geboekt en ook het vervoer wordt geregeld. Neckermann groepsreizen heeft veel ervaring en beschikt over een grote inkoopkracht bij luchtvaartmaatschappijen en hotelketens. Daardoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden.

Waarom kiezen voor Neckermann groepsreizen?

  • Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding
  • Goede contacten in de reiswereld en daardoor veel inkoopmogelijkheden
  • Zeer ervaren in het samenstellen van groepsreizen op maat
  • Gratis vrijblijvende offerte