Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Duikvakantie

Geniet van een mooie onderwaterwereld tijdens een duikvakantie van Neckermann!

Duiken is een watersport die al jaren in populariteit groeit. Veel duikbeoefenaars genieten van alles wat de unieke onderwaterwereld te bieden heeft. Vissen in alle kleuren van de regenboog, oude scheepswrakken, grotten en schitterende koraalriffen. Ervaar zelf de stilte van het onderwater zijn en boek een van onze duikvakanties naar onze topbestemmingen.

Accommodaties

Gaat u op duikvakantie naar één van onze bestemmingen, dan is het belangrijk dat u dicht bij de juiste locaties zit waaruit u makkelijk en snel de zee op of in kunt. Gelukkig is dat in de meeste gevallen het geval, maar let tijdens het kiezen van een accommodatie goed op de locatie. Bij veel accommodaties kunt u terecht voor vragen over de beste duiklocaties, boten, zicht en eventuele gevaren. Bent u nieuw met duiken? Vraag het personeel van de accommodatie naar duikscholen in de buurt.

Ontdek zelf de unieke flora en fauna van de onderwaterwereld tijdens een duikvakantie naar één van onze bestemmingen. Of u nu een beginnende duiker bent of een gevorderde. Zoek naar accommodaties in de buurt van duikscholen, koraalriffen, wrakken of prachtige onderwater grotten. Bij Neckermann hebben wij alle mogelijkheden voor u uitgezocht!

Bekijk alle duikbestemmingen