Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Appartementen

Een appartement heeft betrekking op een accommodatie waar je een heerlijke vakantie in kunt doorbrengen. Op het gebied van appartementen zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Door de grote variatie in het aanbod op vakantiebestemmingen is het altijd mogelijk om een ideaal appartement te vinden dat aansluit bij je voorkeuren. Bijvoorbeeld ten aanzien van het aantal kamers, maar ook qua luxe en faciliteiten die geboden worden. Wil je bijvoorbeeld een appartement met zwembad in een groot complex? Of geef je de voorkeur aan het vieren van vakantie in een kleinschalig appartementencomplex? Alles is mogelijk om een perfecte vakantie te beleven.

Vakantie vieren in een appartement biedt meerdere voordelen. Zo heb je meer ruimte en vrijheid in vergelijking met een verblijf in het hotel. Bovendien kun je naar wens zelf voor het ontbijt, lunch en diner zorgen. Er is namelijk een keuken aanwezig met een kookgelegenheid, koelkast en keukengerei. Gezinnen met kinderen geven dan ook vaak de voorkeur aan een verblijf in een appartement doordat er veel meer praktisch gemak geboden wordt. Het woongedeelte is bijvoorbeeld in een appartement gescheiden van de slaapkamer of slaapkamers, zodat de kinderen rustig op bed kunnen als de ouders nog opblijven. 

Bekijk alle appartementen