Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

All inclusive Canarische Eilanden

Genieten van de zon!

Ontspannen tijdens een all inclusive Canarische Eilanden - Heerlijk in de watten gelegd worden in een accommodatie, gelegen op de mooiste plek op de Canaren. Dat is pas onbezorgd genieten van een vakantie. Geheel verzorgd van de zon genieten op één van de mooie stranden? Of van het leven in luxe? Dat kan met een all inclusive naar de Canarische Eilanden van Neckermann!


De Canarische eilanden bestaan uit 7 grote eilanden en elk eiland heeft zijn eigen karakter. Zo kunt u bijvoorbeeld op La Gomera de mooiste wandeltochten maken, het nachtleven van Gran Canaria opzoeken, of genieten van de natuur en helemaal tot rust komen op Lanzarote.


De Canarische eilanden liggen in een archipel voor de kust van Marokko, maar horen bij Spanje, die de eilanden in de 15de eeuw veroverde. De eilanden hebben oude tradities en ambachten die nog steeds terug te vinden zijn in het hedendaagse leven op de Canarische eilanden.


Door de passaatwind die over de eilanden waait is de temperatuur het hele jaar door erg aangenaam. Dit is één van de redenen waarom de Canarische eilanden erg geliefd zijn en ideaal voor een all inclusive, ongeacht de tijd van het jaar.


Naar de Canarische Eilanden met Neckermann

Neckermann heeft al jaren het meest uitgebreide aanbod voor all inclusives naar de Canarische eilanden en heeft dankzij haar jarenlange ervaring op de eilanden de beste arrangementen voor de scherpste prijzen. Of u nu besluit om met uw partner, de hele familie, of alleen een all inclusive te boeken naar de Canarische eilanden, wij kunnen u garanderen dat het een onvergetelijke ervaring zal worden!


Bekijk ons uitgebreide aan bod aan all inclusive vakanties naar de Canarische Eilanden en geniet van een heerlijk onbezorgde vakantie!

  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan all inclusive Canarische Eilanden vakanties
  • Al jaren dé all inclusive specialist

Andere topbestemmingen all inclusives Canarische Eilanden:


Aanbevolen producten


Gran Canaria

Vakantie all inclusive Gran Canaria

Lanzarote

Vakantie all inclusive Lanzarote

Tenerife

Vakantie all inclusive Tenerife

Fuerteventura

Vakantie all inclusive Fuerteventura