Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Adults only

Onze Sunprime hotels zijn op maat gemaakt voor volwassenen die zonder kinderen op vakantie gaan. Bij SunPrime bieden we kwaliteit, comfort en hebben we aandacht voor de allerkleinste details.

Adults only

Soms wilt u met kinderen op vakantie en soms wilt u juist even lekker zonder kinderen op vakantie. Even genieten zonder kinderen om u heen. Neckermann heeft speciaal voor u accommodaties geselecteerd waar alleen volwassenen zijn toegestaan. U kunt dan samen zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie.

Met Neckermann naar een Adults only accommodatie Neckermann heeft al jaren ervaring met het organiseren van reizen naar Adults only accommodaties. Een vakantie naar een van deze accommodaties wordt gegarandeerd genieten van rust en luxe. De accommodaties zijn naast de minimale toegestane leeftijd geselecteerd op ligging, faciliteiten en service. Een vakantie naar een Adults only accommodatie boekt u bij Neckermann Reizen.

Adults only