Sunprime vakantie

SPECIAAL VOOR VOLWASSENEN
Vergeet even de dagelijkse stress. Sunprime hotels bieden een luxe 4-sterrenservice en zijn gericht op vakantiegangers vanaf 16 jaar, die op zoek zijn naar rust en comfort. De hotels hebben een relaxte sfeer, zijn comfortabel en hebben een moderne uitstraling. Hier kun je onthaasten, achteroverleunen, relaxen en genieten van een heerlijke vakantie. Ideaal voor een uitermate comfortabele vakantie met je partner of vrienden om samen te genieten van de mooie dingen in het leven.

De voorbeeld video hiernaast is van hotel Sunprime Numa Beach.

Relaxen zonder kinderen, de minimumleeftijd is 16 jaar

Sunprime resorts zijn alleen voor volwassenen, ideaal voor een uitermate comfortabele vakantie met je partner of vrienden.

Ongedwongen sfeer en een comfortabel en modern design

Voel je thuis terwijl je op vakantie bent. Sunprime hotels hebben een moderne uitstraling en creëren een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Ontspannen in de wellness, gratis fitness en groepslessen

Relax in de wellness en laat je in de watten leggen door onze specialisten. Daarnaast kun je jezelf uitleven in de gym en kiezen uit een uitgebreid programma van groepslessen zoals yoga en powerstep.

Rust bij het zwembad

Deze hotels zijn alleen voor volwassenen waardoor je heerlijk kunt relaxen zonder gedoe in een comfortabele ligstoel aan een van de fijne zwembaden. Even lekker wegdromen is dus geen probleem.

Gratis wifi in het hele hotel

Blijf in contact met familie en vrienden dankzij de gratis wifi in het hele hotel.