smartline vakantie

Neckermann smartline-hotels beschikken over alle basisvoorzieningen. Natuurlijk ben je, zoals je gewend bent bij Neckermann, verzekerd van een goede kamer, lekker eten en een vriendelijke service! En uiteraard zijn er de faciliteiten die je mag verwachten, zoals een lobby, restaurant, bar, zwembad en gratis wifi! Be smart, book smartline.

Alléén bij Thomas Cook Hotels - de 24h servicebelofte

Boek een van Onze Hotels en Resorts en je bent verzekerd van éxtra service. Ben je na aankomst namelijk niet tevreden? Laat het ons direct weten. Met de 24h servicebelofte zullen we binnen 24h telefonisch of in persoon een oplossing voor je vinden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan heb je de keuze: je ontvangt een voucher met 25% korting van je huidige reissom op een volgende vakantie bij ons of je neemt de eerstvolgende vlucht terug en ontvangt het volledige bedrag retour.

Bekijk hier de voorwaarden.

Value for Money

Onze smartline-hotels bewijzen dat een fijne vakantie helemaal niet duur hoeft te zijn. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, veelal All inclusive, oog voor design en een vriendelijke verrassende service: dat is smartline!

Verfrissend design

Ieder hotel is ingericht met het unieke colourMe! Design. De smartline hotelformule werkt namelijk met vier basiskleuren: geel, blauw, magenta (roze) en groen. De heldere kleuren vallen bij aankomst direct op en geven de hotels een frisse en moderne uitstraling.

Perfecte locatie

De smartline hotels zijn vaak te vinden op centrale locaties. En in bepaalde gevallen zelfs direct aan het strand. Wel zo prettig als je wilt genieten van alles wat jouw badplaats te bieden heeft.

Basic All inclusive

De meeste van deze trendy en stijlvolle 3- tot 4,5 sterrenhotels hebben een All inclusive aanbod. Geen ellenlange buffetten maar wel lekkere maaltijden en altijd voldoende keus. En natuurlijk een bar waar je onbeperkt geniet van heerlijke koele drankjes.

Ideaal voor kinderen

Ook met kinderen is het prima vertoeven in een smartline hotel: ontbijt, lunch, diner en drankjes zijn vaak inbegrepen. In de meeste hotels krijg je in de middag een bakje fruit, een verkoelend ijsje of andere extra’s. Vooral voor kleine kinderen zijn de hotels een waar paradijs.