smartline vakantie

ONZE BESTE STRANDDEALS

smartline hotels bewijzen dat een fijne vakantie helemaal niet duur hoeft te zijn. Ben je op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan ben je bij smartline aan het juiste adres. De 3- tot 4-sterrenhotels hebben een frisse uitstraling, een goede service en zijn te vinden op populaire vakantiebestemmingen dichtbij het strand en de zee. Geniet van een ontspannen vakantiesfeer dankzij de moderne stijl en familiaire sfeer.

Ontspannen vakantiesfeer

Dankzij de familiaire sfeer van smartline en de passie van onze hoteliers om je blij te maken tijdens de meest belangrijke weken van het jaar, geniet je van een ontspannen vakantiesfeer. Bovendien staan de hoteliers altijd voor je klaar.

Verfrissend design

Ieder hotel is ingericht met het unieke colourMe! Design. De heldere kleuren vallen bij aankomst direct op en geven de hotels een frisse uitstraling.

easyUp! ontbijtpakket

Nieuw voor zomer 2017 - Wil je vroeg op pad? Begin je dag dan goed met ons easyUp! ontbijtpakket om mee te nemen. Je kunt kiezen uit hartig, zoet of gezond.

Verblijf o.b.v. all inclusive in geselecteerde hotels

In verschillende hotels verblijf je op basis van all inclusive. Frisdranken en lokale alcoholische dranken zijn hier van 10 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds inbegrepen, daarnaast geniet je in de hotels met een smartline ijstrolley 2 uur per dag van ijs en vers fruit.

Gratis wifi in het hele hotel

Of je nou wilt surfen op het internet of wilt appen met vrienden, in alle smartline hotels kun je dankzij de gratis wifi tijdens je vakantie in contact blijven met het thuisfront.