Ski Garantie

Begint het te kriebelen en wil je in de winter van 2017/2018 op een onvergetelijke wintersportvakantie? Maar je wilt wel zeker weten dat er sneeuw is tijdens je vakantie? Boek dan je wintersportvakantie bij Neckermann en je bent verzekerd van een geweldige wintersportbestemming met sneeuw!

Voorwaarden Ski Garantie:

Neckermann biedt je de Ski Garantie. Dat is nu al boeken met de zekerheid dat je kunt skiën tijdens je vakantie! Met de Ski Garantie kan je tussen 15 en 8 dagen voor de vertrekdatum omboeken naar een ander skigebied en/of andere periode als er minder dan 33% van de skiliften open is. Je betaalt dan de prijs van je nieuwe accommodatie of nieuwe periode. Is er geen gelijkwaardig alternatief? Dan kan je tegen betaling van € 50,- jouw boeking annuleren. De Ski Garantie geldt voor alle wintersportvakanties in de periode van 23 december 2017 tot 7 april 2018 en uitsluitend in skigebieden waar het hoogste punt op minimaal 2.300 meter ligt.

Zo werkt de Ski Garantie:

- De Ski Garantie geldt alleen tijdens de officiële openingsperiode van het skigebied. Deze garantie geldt voor verblijven in de periode van 23 december 2017 tot 7 april 2018 en uitsluitend in skigebieden waar het hoogste punt op minimaal 2.300 meter ligt.

- Uiterlijk tussen 15 en 8 dagen voor vertrek bekijk je op sneeuwhoogte.nl hoeveel skiliften functioneren in jouw volledige skigebied (dus niet alleen het lokale skidorp waar je verblijft. Bijvoorbeeld: de Ski Garantie geldt niet voor skipistes/skiliften in Finkenberg alleen, maar voor skipistes/skiliften van Zillertal 3000).

- Functioneert in het hele skigebied minder dan 33% van de skiliften dan kun je bij Neckermann omboeken, waarbij alleen een eventueel prijsverschil tussen accommodatie of verblijfsperiode betaald dient te worden. Kies een andere periode of wintersportbestemming uit het Neckermann wintersport aanbod en controleer of dit beschikbaar is via neckermann.nl of je reisbureau.

- Stuur uiterlijk tussen 15 en 8 dagen voor vertrek een e-mail naar skigarantie@vrijuit.nl met je persoonlijke gegevens, het reserveringsnummer van je oorspronkelijke boeking en de details van je nieuwe keuze (verblijfsperiode, accommodatienaam, plaats, verblijfstype).

- Wanneer de groepssamenstelling van de oorspronkelijke boeking verandert, dan is deze Ski Garantie niet van toepassing en gelden de standaard ANVR voorwaarden.

- Neckermann controleert of je voldoet aan de voorwaarden voor de Ski Garantie en of je nieuwe keuze mogelijk is.

- Is je nieuwe keuze mogelijk dan boekt Neckermann je verblijf kosteloos om en ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Je betaalt dan de prijs van de nieuwe accommodatie en/of van de door jou gekozen periode.

- Is het alternatief niet beschikbaar of is de Ski Garantie niet geldig dan krijg je hierover van Neckermann binnen enkele dagen bericht.
- Indien Neckermann je geen gelijkwaardig of beter alternatief kan aanbieden, dan kun je voor slechts € 50,- per boeking je wintersportvakantie annuleren.

- De Ski Garantie is niet van toepassing op het vervoer van en naar de wintersportbestemming.

- Neckermann heeft te allen tijde het recht deze Ski Garantie aan te passen of stop te zetten. Neckermann is gerechtigd om deze Ski Garantie zonder vooraankondiging eerder dan aangegeven te beëindigen, de duur te verlengen, ofwel om de voorwaarden te wijzigen; dat zal door Neckermann kenbaar worden gemaakt op de website neckermann.nl/skigarantie of via uw reisbureau. Kies je voor de Ski Garantie, dan betekent dat instemming met deze voorwaarden en met alle beslissingen die de organisatoren verplicht zijn te nemen in het kader van het goede verloop van deze Ski Garantie.

- Op alle reizen van Neckermann zijn de ANVR-reisvoorwaarden, de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds, de aanvullende voorwaarden online verkoop en het Privacy & Cookies Statement van toepassing, die u kunt inzien en downloaden op vrijuit.nl of kunt opvragen bij Neckermann.

- Op deze Ski Garantie is Nederlands recht van toepassing.

- Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de Ski Garantie en de bijbehorende voorwaarden kunnen worden gesteld via: 023 5135 556 (Lokaal tarief), neckermann.nl of aan uw (online)reisbureau.

Wil je naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Andorra, Tsjechië, of liever wat dichterbij, naar Duitsland? Boek dan je wintersport bij Neckermann!   Voordelen wintersport 2017/2018:

  • Groot aantal bijzondere wintersportbestemmingen
  • Voordelige en goed geregelde wintersportvakanties
  • Ruim aanbod aan wintersport aanbiedingen
  • Neckermann is jouw betrouwbare reispartner

Populairste wintersportlanden
Wintersport Oostenrijk
Wintersport Frankrijk
Wintersport Italië
Wintersport Zwitserland
Wintersport Tsjechië
Wintersport Duitsland