Vind je ideale vakantie
Waar wil je heen?
Wanneer wil je weg?
Met wie reis je?
Toon resultaten (15)  Uitgebreid zoeken Wissen

Beleef de magie van dichtbij!


 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs

Meest bekende themapark van Europa

Beleef magische dagen in het meest bekende themapark van Europa: Disneyland® Parijs!

In de Main Street van Disneyland® Parijs kun je gezellig shoppen en met je favoriete Disney figuren op de foto, met op de achtergrond het sprookjesachtige mooie kasteel van Doornroosje. Er staan vier werelden vol avontuur voor je klaar in Disney Parijs®. Geniet van de indrukwekkende shows en zwaai tijdens de beroemde parade naar al je favoriete Disney figuren. In de magische wereld maak je niet alleen kennis met deze karakters, maar beleef je ook de spektakel van de spannende attracties.

Attracties

Reis naar de sterren in de Space Mountain en ga samen met Buzz Lightyear het gevecht aan in Discovery Land. Voor een onvergetelijke treinreis door de bergen ga je naar Frontierland en kapitein Haak staat jou op te wachten om de woeste zeeën te bevaren in Adventure Land. Vlieg ten slotte mee met Peter Pan en Dombo in Fantasy Land.

Een dag is te kort om al het moois van Disney Parijs te beleven, want naast Disneyland® staat het kleinere broertje Walt Disney Studios. Hier staat alles in het teken van film en showbizz. Attracties als Catastrophe Canyon laat je de kunsten van het filmvak zien en zelfs ervaren! Andere top attracties zijn de Rock 'N Roller Coaster, waar je in de testzone van een videoclip belandt. Of val onverwacht naar beneden in de Hollywood Tower of Terror.

's Avonds kun je heerlijk in een van de parken eten of in een van de restaurants in Disney Village. Disney Village is een apart uitgaans- en winkelgebied, gelegen in het Disney Resort en voor iedereen toegankelijk.

Ontmoetingen met de Disney figuren

Er gaat iets sensationeels gebeuren in Disneyland® Parijs. Vier de 25 magische jaren mee en ontdek spectaculaire en schitterende verrassingen in het Disneyland® Park. Trek je mooiste feestkleren aan, want een heleboel Disney figuren en prinsessen willen graag hun 25e verjaardag met jou vieren! Tijdens dit feestelijke jaar wordt ook de hemel boven de parken verlicht door de glinsterende gloed van duizenden verhalen. Deze magische momenten mag je echt niet missen!

NIEUW! Jack Sparrow gaat aan boord van Pirates of the Caribbean

Hijs je zeilen en keer terug naar de tijd waarin zeerovers het voor het zeggen hadden op de volle zee. Houd Kapitein Jack Sparrow in de gaten, want hij probeert de schat van de stad te stelen.

NIEUW! STAR TOURS STRIKES BACK!

Bereid je voor op nog meer spanning in de galaxy far, far away, met Star Tours: the Adventures Continue*, binnenkort in Discoveryland. Met meer dan 70 missiecombinaties reis je naar de exotische werelden van Jakku, Hoth, Tatooine, de Death Star en nog veel meer! Ga mee met de Star Wars figuren in deze spannende 3D-attractie waar elke bestemming unieke verrassingen voor je heeft!
25 jaar Disneyland Parijs®!

Deze video is eigendom van Disney en YouTube.