Meivakantie 2017: boek nu je favoriete accommodatie!

Gran Canaria

Algarve

Tenerife

Lanzarote

Meivakantie 2017

Kan je niet wachten tot de zomervakantie? Neckermann heeft een uitgebreid aanbod zonvakanties die geboekt kunnen worden voor de meivakantie.

Denk bijvoorbeeld aan een ontspannen all inclusive strandvakantie naar het zonzekere Egypte en geniet hier van de uitstekende hotels en het heerlijke klimaat. Hiernaast heeft Egypte ook op cultureel gebied veel te bieden en is de Rode Zee natuurlijk een geweldig duikparadijs.

Maar ook binnen Europa biedt Neckermann een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod zonvakanties aan. Wat te denken van het populaire Turkije? Turkije is de afgelopen jaren uitgegroeid tot misschien wel de meest populaire vakantiebestemming aan de Middellandse Zee. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding, het grote aantal fantastische All Inclusive hotels en de enorme gastvrijheid is dit geen wonder te noemen.

Ook in Spanje, Griekenland en de Canarische Eilanden heeft Neckermann een aanbod van geweldige accommodaties om je meivakantie door te brengen.

Of je nu op zoek bent naar een accommodatie om met zijn tweeën te genieten of dat je op zoek bent naar een gezellig familiehotel om met het hele gezin de meivakantie door te brengen: Neckermann heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod. Kom tot rust en laad jezelf weer volledig op voor de komende periode tot aan je zomervakantie.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties in de meivakantie en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk het totale aanbod

Meivakantie 2017
Basisonderwijs & Voortgezet onderwijs

Regio noord:

22 t/m 30 april

Regio midden:

22 t/m 30 april

Regio zuid:

22 t/m 30 april

Populaire bestemmingen voor de meivakantie:

Griekenland
Spanje
Turkije
Egypte